MENÜ

Fair Play'de büyük ödül Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe U-15 takımı sporcuları Ataköy Olimpiyatevi'nde yapılan büyük törene tam takım olarak katıldı.

Fair Play'de büyük ödül Fenerbahçe'ye

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen 2012 Türkiye Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu. Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleşen törende TMOK Başkanı Uğur Erdener ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 'Davranış', 'Kariyer', ve 'Tanıtım' dallarında dereceye girenlere ödülleri dağıtılırken, Fenerbahçe U-15 Takımı “Dünya Gençlik Fair Play Ödülünü” eski Olimpiyat Şampiyonu ve Olimpiyat Komitesi Üyesi Miroslav Cerar'ın elinden aldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende ayrıca Sportif Davranış Dalında büyük ödülü 'Çöl Kaplanı' lakaplı Merhum Motosiklet Yarışçısı Kemal Merkit’in ailesine takdim edildi.

Törende ayrıca Ankaraspor U-14 Futbol Takımı 'Şeref Diploması', Milli Atletlerimiz Arif Delen, Serkan Kaya, M. Uğur Çakır, Abdil Ceylan ve Mehmet Akkoyun 'Kutlama Mektubu', Sporcu Erden Uluç 'Büyük Ödül', Diyarbakır Basketbol Takım Antrenörü Gökhan Yıldırım 'Şeref Diploması', Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 'Kutlama Mektubu', Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı 'Sporla Yaşa Projesi' 'Büyük Ödül', Migros Grubu 'Şeref Diploması' ve Konya Karatay Belediyesi de 'Kutlama Mektubu' ödüllerine layık görüldü.

Avrupa Fair-Play Komitesi Birliği (CIFP), Fair - Play’e yazıları ile hizmet eden ünlü spor yazarı Kahraman Bapçum'u ise tanıtım dalında Willi Daume Ödülü şeref diploması ile ödüllendirdi.

Betül Karabacak

Haberin Devamı
YORUM YAZ