MENÜ

Emre Öztürk başarıya doymuyor

Emre Öztürk, 7 yaşında yüzme sporuna başlamış 9 yaşında ilk Türkiye şampiyonu olmuş ve milli takima seçilmiş başarılı ve hırslı bir yüzücümüz.Geçtiğimiz günlerde ise Açık Deniz Uluslararası musabakalarda ülkemizi temsil etti ve Avrupa 2.si olarak kürsüye çıkmayı başardı.

Emre Öztürk başarıya doymuyor

Kariyerinde 21 turkiye sampiyonluğu bulunmaktadir. Macaristan, İtalya, Kıbrıs, İspanya gibi ulkelerde Milli Takimi ve ülkemizi temsil etti. Birçok başarı alarak yurda döndü.

İspanya'da düzenlenen Navia kupasinda 135 yüzücünün katıldığı yarışı 2. Sirada bitirdi. Kocaeli İzmit'te düzenlenen; Karamürsel, Cebeci, Değirmendere, Darica deniz yarışlarında hepsinde 1. Olarak yarışlari bitirdi.

Van ilinde düzenlenen uluslararası yarışlarda 78 kişinin katılıp 35 kişinin bitiş noktasını gördüğü yarışta ise yine birinci Emre Öztürk olmuştu.

Milli yüzücümüzün bundan sonraki hedefi ve hayali ise ülkemizi Brezilya Rio de Janerio Olimpiyatlarında temsil etmek ve kürsüde İstiklal Marşımızı dinletmek. Birçok yüzme otoritesi bu sporcumuzun dünya klasmanında bir sporcu olduğunu ve daha birçok başarı elde edebilecek donanım ve performansa sahip olduğu konusunda hem fikir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ