MENÜ

Cim Bom'a şok: 3-1

İkinci hazırlık maçında Rapid Wien ile deplasmanda karşılaşan Aslan, Chedjou'nun golüyle öne geçmesine rağmen sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Cim Bom'a şok: 3-1

Galatasaray, Steyr maçının aksine dün akşam ideale yakın bir 11’le sahaya çıktı. Yeni transfer Olcan ilk kez forma giyerken, kampa geç katılan Melo ve Chedjou da 11’deki yerini aldı. Karşılaşma Galatasaray için iyi başlamadı. 18. dakikada Schaub sağ kanattan kaptığı topla içeri kat edip vurdu, top yandan dışarı gitti. 20’den sonra Galatasaray daha derli toplu bir futbol ortaya koymaya başladı. 26. dakikada Selçuk kornerden çok iyi ortaladı, Chedjou aynı güzellikte topa kafa vurdu ve gol geldi: 0-1. Bundan iki dakika sonra ise ceza sahasında topla buluşan Schaub, Selçuk ve Telles’ten sıyrılarak Chedjou’ya rağmen topu Wydra’ya çıkarttı. Onun bekletmeden çektiği şut, Eray’ın hatasıyla ağlarla buluştu: 1-1. Ev sahibi takım ikinci yarıya neredeyse takımın tümünü değiştirerek başladı. Cim Bom ise ilk değişikliğini 56’da yaptı.

Bruma direğe takıldı

Daha diri bir takımla saya çıkan Rapid oyunun üstünlüğünü de ele geçirdi. İlk tehlikeli pozisyonu ise Emre’yle verkaça giren Bruma buldu. 50. dakikadaki şutu direkten döndü. 51’de ise serbest vuruştan gelen topla ceza sahasında buluşan Behrendt düzgün vurdu ve takımını öne geçirdi: 2-1. 90. dakikada ise Alar bir kez daha fileleri havalandırdı: 3-1. Oldukça yorucu bir kamp geçiren Galatasaray karşılaşma boyunca bir hayli yorgundu. Özellikle defansa yapılan hatalar fazlasıyla can sıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ