MENÜ

Gökhan İnler böyle kaçmış!

Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çalıştığı Gökhan İnler, İtalyan basınına göre İstanbul'a gelerek transfer görüşmesi yaptı.

Gökhan İnler böyle kaçmış!

Napoli’de forma giyen ve İsviçre Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan yıldız oyuncu, İstanbul’da gazetecilere yakalanınca, “Tatil için geldim” dedi, ancak menajerinin neden yanında olduğunu açıklayamadı. Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin orta sahaya düşündüğü isimlerin başında gelen gurbetçi yetenek için Cim Bom’un yoğun transfer görüşmesi içine girdiği belirtiliyor.

Takımda eksik gördüğü yerleri kurmaylarıyla değerlendiren Prandelli’nin sağ bek ve orta sahaya bir oyuncu daha alınması yönünde görüş bildirdiği ifade edildi. Yabancı sıkıntısından dolayı alınabilecek yerli futbolcuların listesini isteyen İtalyan teknik adam, sağ bekte Tarık Çamdal, orta sahada Gökhan İnler’de karar kıldı. İki futbolcunun da bonservisiyle ilgili sorunlar yaşayan yönetimin, Tarık transferini bir an önce bitirmeyi hedeflediği, Gökhan konusunda da sponsor anlaşmasını beklediği belirtiliyor.

Cim Bom’un peşinde olduğu Gökhan, daha önce de üç büyük kulüp için Türkiye’ye gelmiş fakat transferi gerçekleşmemişti. Teknik Direktör Christoph Daum döneminde Fenerbahçe’de sezon öncesi deneme antrenmanına çıkan deneyimli isim, “Daum tarafından beğenilmiştim. Dört yıllık bir kontrat imzalayacaktık ama olmadı. 2005 yılında Galatasaray için İstanbul’a geldim ancak Hagi idmanlara çıkmama bile izin vermedi. Bir süre Beşiktaş’ın antrenmanlarında yer aldım fakat anlaşamadık.” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ