MENÜ

Şimdi Asteras düşünsün!

Siyah-Beyazlılar'ın Rize maçında yer almayan Demba Ba, Jose Sosa ve Oğuzhan Özyakup, bugün sahada olacak!

Şimdi Asteras düşünsün!

Sol iç yan bağlarındaki sakatlığı nedeniyle Mersin ve Rize maçlarını kaçıran Demba Ba, tam olarak hazır hale geldi.

Başarılı bir tedavi sürecinin ardından sol üst adalesindeki yırtığı hızla iyileşen Jose Sosa, bugün ilk kez Siyah-Beyazlı formayı giyecek.

Süper Lig’deki cezası nedeniyle Rize ve Mersin maçlarında yer alamayan Oğuzhan, ilk 11’deki yerine geri dönecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde C Grubu ilk maçında bugün Yunanistan ekibi Asteras Tripolis’le karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da, bu mücadele öncesinde sakatlığı düzelen isimlerin sevinci yaşanıyor. Sol iç yan bağlarındaki sakatlığını atlatan Demba Ba ve sol üst adalesindeki yırtık sorunu düzelen Jose Sosa’nın, bugünkü karşılaşma öncesinde teknik direktör Slaven Bilic’le özel olarak görüştüğü ve forma istediği bildirildi. Geçen hafta bireysel olarak çalıştıktan sonra önceki gün takıma katılan iki yıldızın, fiziksel olarak eksiklerinin bulunmadığını Hırvat hocaya belirterek bu önemli maçta görev almak istediklerini söyledikleri öğrenildi. Rize karşısında hücum hattında yer alan Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’in beklentilerin altında kalmasının ardından sakatlıkları düzelen iki yıldızın talebine olumlu karşılık veren Bilic’in, Asteras’a karşı bu iki ismi ilk 11’de görevlendireceği bildirildi.

Oğuzhan da formaya dönüyor


Süper Lig’de geçen sezondan kalan cezası nedeniyle takımının Mersin İdmanyurdu ve Rizespor karşılaşmalarında yer alamayan Oğuzhan Özyakup, formasına Asteras maçıyla geri dönecek. Belindeki sakatlık nedeniyle Türkiye’nin İzlanda’yla oynadığı Avrupa Futbol Şampiyonası karşılaşmasında yer alamayan genç yıldızın tam olarak hazır hale geldiği ve bugün sahada olacağı öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ