MENÜ

Deprem!

Ünal Aysal, Olağanüstü Divan Kurulu toplantısındaki açıklamalarıyla şok etti.

Deprem!

Başkan Ünal Aysal, Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında iki kez kürsüye çıkarak çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Eleştirileri yanıtlayan Cim Bom’un patronu, genel kurul üyelerinin basındaki haberlerden etkilendiğini ileri sürdü. Aysal, kulübün kamburu haline gelen borçlarla ilgili olarak, “Riva konusunda yanlış anlaşılmalar var. Benim formülüm elimizdeki gayrimenkuller değerini kaybetmeden artı değer oluşturup, bu değerle borçları ödemek” dedi. Başkan şöyle devam etti: “Bütün kulüplerin mali zorlukları var. Bugün, bütün kulüpler arasında yaşama şansı en yüksek kulüp Galatasaray’dır. Basketbolun yıllık gideri 42 milyon lira. Siz, ‘Kaldırın şubeyi’ derseniz, sizin emrinizdeyim.”

Terim’i işaret etti!


Transfere çok para harcandığı eleştirisini yanıtlayan Aysal, ismini kullanmadan Fatih Terim’i işaret etti! Terim döneminde çok para harcandığını dolaylı olarak kabul eden başkan, “Başarıyı yakalamamız için böyle gerekti. İlk teknik direktörümüz (Fatih Terim) döneminde 102,4 milyon dolar harcadık. Mancini döneminde 27,6 milyon dolar, Prandelli ile 19,4 milyon Dolar harcadık” dedi. Başkan Ünal Aysal’ın ardından üyelerden bazıları söz alarak kürsüye çıktı. Üyeler, yönetime çeşitli konularla ilgili eleştirilerini yöneltti. Bu esnada Başkan Ünal Aysal’ın tek tek net aldığı gözlendi.

‘Bırakırım’ mesajı

Eleştirileri yanıtlamak üzere tekrar kürsüye çıkan Aysal, bu kez tavrını sertleştirerek istenmediği takdirde görevde kalmayacağı mesajını verdi. Başkan, “Benim alacağım kararlar ileriye dönük olur. Geri vitesim yok! Hiç olmadı ve olmaz. Buraya para vermeye gelmedim. Kurumsallık için geldim. ‘2016’dan sonra bırakırım’ demedim. Ne yapacağıma yarınki (bugün) yönetim toplantısında karar vereceğim. Geriye hiç bakmadık. Gidersek de gelecek arkadaşlara tavsiyem; asla geriye bakmayın” diyerek sözlerini noktaladı. Aysal’ın bu sözleri, bugün yapılacak yönetim nabız yoklayacağı ve göreve devam edip etmeme kararı vereceği şeklinde yorumlandı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ