MENÜ

Fanatik, Fenerbahçe'yi uyarmıştı

FANATİK sezon öncesi ısrarla uyarmıştı. Başkan Aziz Yıldırım ise bu tarz haberlere tepki gösterip, “Tek transfer bu takıma yeter” ifadesini kullanmıştı. Ancak geride kalan 6 haftanın ardından tablo ortaya çıktı: 3 stoper istikrar sağlayamadı, aksayan hücum hattı da alternatifsiz kaldı.

Fanatik, Fenerbahçe'yi uyarmıştı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer haberlerine tepki göstermiş, “Diego ile transferi noktaladık. Nokta transfer yaptık” sözlerini sarfetmişti. Ancak yeni sezon hazırlıkları sürecinde Sarı-Lacivertliler’deki eksikler net bir şekilde ortaya çıkmıştı. Egemen Korkmaz’ın geçtiğimiz sezondan devam eden sakatlığı, Serdar Kesimal’in beklentilerin altında kaldığı Fenerbahçe’de, Kadlec ve Alves’in de istikrarlı grafik izlememeleri bilinen gerçeklerdi. Hücum silahları da yabancılardan oluşan Kanarya’nın, hem kontenjanda sorun yaşamaması hem de kadroda alternatif bulunması açısından yerli bir golcü ihtiyacı kamuoyunda tartışma konusu olmuştu.

Zoraki değişim

Süper Lig’de geride kalan 6 hafta sonunda Fenerbahçe’nin bu iki bölgeye duyduğu ihtiyaç dikkatlerden kaçmazken, Alves’in derbideki gereksiz faulü, gelecek haftalar öncesi büyük sıkıntı yarattı. Sarı-Lacivertliler, Alves ile cezası devam eden Bekir ve sakat Egemen’in yokluğunda Gençlerbirliği’ne karşı zoraki değişiklikler yapacak. Bu sezon henüz forma giyemeyen, geçtiğimiz yıl ise yalnızca bir maçta oynayan Serdar ile Kadlec, 7. hafta sınavında savunmanın göbeğinde görev yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ