MENÜ

Mehmet Demirkol: Ağlamak da meziyettir

Yazarımız Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın zafer golünün ardından yaşadığı duygusal anları yorumladı.

Mehmet Demirkol: Ağlamak da meziyettir

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada, skor 1-1'e geldikten sonra Şükrü Saracoğlu tribünlerinden yükselen 'Ersun Yanal' tezahüratları, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın moralini bir hayli bozdu. Tribünlerin bu tepkisinin ardından Kuyt'ın zaferi getiren golü gelince tüm Sarı-Lacivertli futbolcular İsmail Kartal'a koştu ve genç hocayı kulübeden çıkarıp golü Kartal'la birlikte kutladı. İsmail Kartal, bu durum üzerine gözyaşlarına hâkim olamadı. Konuyla ilgili Fanatik.com.tr'ye değerlendirmede bulunan yazarımız Mehmet Demirkol şunları söyledi:

"İsmail Kartal, duygusal bir insan. Maça eşitlik geldikten sonra kafasında galibiyet için yapılabilecek hamleleri düşünürken tribünlerden bir anda yükselen 'Ersun Yanal' sesleri, İsmail hocanın moralinin bozulmasına yol açtı. Kuyt'ın golü geldikten sonra da İsmail Kartal, kulübede oturduğu yerden kalkmadı. Fenerbahçeli oyuncular, golden sonra çok güzel bir iş yaparak kulübeye koştular ve morali çöken İsmail Kartal'ı oradan çıkarıp onunla kenetlendiler. Kartal'ın bu durumda gözyaşlarını tutamaması oldukça doğal. Birçok insan aynı durumda kalsa o kadar güçlü olamayabilirdi de. Ağlamak da bir meziyettir. Kartal'ın bu tepkisi tribünlerden ne kadar etkilendiğinin göstergesi."

Haberin Devamı

İlişkili Haber

İsmail Kartal'ın gözyaşları

YORUM YAZ