MENÜ

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Son haftalarda aldığı kötü sonuçla Kasımpaşa'yı konuk eden Aslan, ilk devreyi yenik kapattı, taraftarın tepkisine maruz kaldı. Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Galatasaray vardı. Umut'un oyuna girmesiyle oyun değişti. Milli futbolcu bir asist yaptı, bir de gol attı. Sarı Kırmızılar, ligin zirvesine oturdu.

Galatasaray 2-1 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig 8. hafta açılış maçında Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa 41. dakikada Adem Büyük'ün attığı golle Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti. Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Fernando Muslera'nın uzaklaştırdığı top orta alanda Ryan Donk'un önünde kaldı. Ryan Donk ara pası ile Adem Büyük'ü savunma arkasına kaçırdı. Ceza yayı içinde topla buluşan Kasımpaşalı Adem Büyük ceza sahasına girmeden sol ayağı ile şutunu çekerek topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Galatasaray 53. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle maça 1-1'lik eşitliği getirdi. Orta sahada topla buluşan Umut Bulut savunma arkasına koşu yapan Burak Yılmaz'a kafa pasını verdi. Topla ceza sahasına girerek kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz, sağ ayağı ile düzgün vurdu ve top ağlarla buluşturdu. Bu gol ile Galatasaray 1-1 eşitliği yakaladı.

Aslan son dakikalarda


Maçın son dakikalarına Sarı Kırmızılılar etkili girdi. Sağ kanattan 90+1'de Sabri Sarıoğlu'nun kullandığı kornere ceza sahası içerisinde Chedjou kafasıyla vurdu. Umut Bulut'a doğru gelen topa milli yıldız, kafasıyla dokunarak topu filelere gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanmayı bildi.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ