MENÜ

Aziz Yıldırım 'Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor'

Aziz Yıldırım tesislerde futbolcularla yemek yedi. Yıldırım'ın buradaki, “Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Onları daha da kötü günler bekliyor” sözleri, FB TV tarafından yanlışlıkla naklen yayınlandı.

Aziz Yıldırım 'Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün yine Samandıra Tesisleri’ne gitti. Takımla ve teknik heyetle birlikte moral yemeği yedi. Yıldırım burada oyunculara yaptığı konuşma sırasında, “Bu derbiyi kazanırsanız devreyi 7-8 puan önde tamamlarız. Galatasaray’ın hiçbir gücü yok. Onları daha da kötü günler bekliyor. Beşiktaş’ın arkası boş, yani para olarak. Lider giderken paraları alamazsanız fizik ve zihin olarak yorgunluk başlar” ifadelerini kullandı. Yıldırım’ın bu sözleri, yanlışlıkla canlı yayında kalan FB TV’den yayınlandı. Bu sırada kanal muhabiri, “Çık, çık” deyince yayın kesildi.

‘Orman’ın amacı belli’


Başkan Yıldırım, derbi öncesi FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Fikret Orman’ın sözlerine yanıt verdi. Aziz Yıldırım, “Derbi maçtan önce hakemi etki altına almaya çalışıyorlar. Bu çok yanlış. Beşiktaş, Eskişehirspor maçında ofsayttan gol attı, sayıldı. Sonra tertemiz gol yedi, ‘ofsayt’ diye sayılmadı Eskişehirspor’un golü. Daha sonra Balıkesirspor maçında stoperleri son adamken gole giden rakibi düşürdü, kırmızı kart görmedi. O sayede maçı kazandılar. Beşiktaş, önce çıksın bunları konuşsun. Efsane başkan Süleyman Seba’nın üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Ben Seba’yla hep birlikteydim” şeklinde konuştu.

‘Gerekirse basarım’

Aziz Yıldırım, Gençlerbirliği maçının devre arasında soyunma odasına indiği ve hakemlere baskı yaptığı iddialarına da yanıt verdi. Yıldırım, “Benim hakem odası bastığımı söylüyorlar. Ben, hakemi devre arasında koridorda gördüm. Rakip, Kadlec’in ayağına basmış, göz göre göre buna kart vermiyor. Ben de kendisine yanlış yaptığını söyledim. Hakem odası basmadım. Ama eğer Fenerbahçe’nin hakları yenirse basarım da. Bunu da herkes bilsin” ifadelerini kullandı. Yıldırım transfer döneminde Demba Ba için nabız yokladıklarını açıklayarak, “Beşiktaş’ın transfer etmek istediğini öğrendik ve aradan çekilip onlara haber gönderdik. Süleyman Seba’yı iyi anlasınlar” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ