MENÜ

Mircea Lucescu'nun engeli Duygun Yarsuvat

Adı her kriz döneminde Galatasaray'la anılan teknik direktör Mircea Lucescu, Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili açıklamalarda bulundu. Şimdilik Shakhtar Donetsk'i bırakmayacağını söyleyen Rumen hoca, Sarı-Kırmızılı kulüle ilgili olumsuz konuşmadı. Ancak 'geçici başkan' Duygun Yarsuvat'ın böyle bir hamle yapması pek olası değil.

Mircea Lucescu'nun engeli Duygun Yarsuvat

Ukrayna'da mücadele eden Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu, Galatasaray'la ilgili olarak ülke basınına konuştu. Rumen hoca, "Buradaki zorlu koşullara rağmen Shakhtar'ı bırakamam. Kontratımı sonuna kadar devam ettirmek zorundayım. Buna ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza devam ediyoruz. Ligdeki şampiyonluk yolunda da işin ortasına kadar geldik. Bu savaşın ortasında takımımı bırakıp gidemem" dedi.

Haberin Devamı

Mircea Lucescu'nun kulübüyle olan sözleşmesi 2015 yılında sona erecek. Başarılı teknik adamın Shakhtar Donetsk'le sözleşme yenileyip yenilemeyeceği hâlâ belirsiz. Ancak Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat'ın mayıs ayına kadar görevde kalacak olması ve Cesare Prandelli'nin yüksek tazminat maliyeti nedeniyle Lucescu'nun, Aslan'a geri dönmesi pek mümkün görünmüyor.

Tecrübeli hoca, Shakhtar Donetsk'te yıllık 3,5 milyon euro kazanıyor.

YORUM YAZ