MENÜ

Prandelli konuştu! İstifa...

Galatasaray'ın aldığı başarısız sonuçlarla eleştirilen İtalyan hocası Prandelli, göreve devam edeceğini açıkladı.

Prandelli konuştu! İstifa...

Avrupa kupalarında ve ligde aldığı sonuçlarla eleştiri yağmuruna tutulan Cesare Prandelli, Anderlecht-Galatasaray maçı sonrası yaptığı basın toplantısında göreve devam edeceğini açıkladı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan İtalyan hoca, görevine devam edip etmeyeceğiyle ilgili olarak, "Yolumuza devam edeceğiz. Avrupa’nın dışında kaldığımız için üzgünüz. Bizler profesyoneliz ve işimize devam edeceğiz" dedi. Sözleşmesinde tazminat maddesi bulunup bulunmadığı konusunda tecrübeli teknik adam, "Dün de söylediklerim çok açık ve net. Benim hiçbir şekilde bir tazminatım yok. Sözleşmemle ilgili konuşmak istemiyorum. Maçla ilgili konuşmamız gerekiyor. Mevcut durumla ilgili sorumluluğu üzerime alıyorum. Sözleşmemle ilgili ise isterseniz yöneticilerimize de sorar ve cevapları alırsınız" diye konuştu.

Prandelli, Anderlecht karşısında iyi bir Galatasaray olduğunu savunurken, "Maçın 44. dakikasında şanssız bir şekilde gol yedik ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. İkinci yarı bastırdık ve organize de oynamamıza rağmen böyle bir şanssızlık oldu" değerlendirmesinde bulundu. Oyuncuların son maçlarda saha içi tartışmalar yaşadıklarının hatırlatılması üzerine Prandelli, "Gerginlikler olabilir. Futbolcularımız da insan. Sahada her şeylerini ortaya koymak istiyorlar. Böyle zor zamanlarda gerginlikler olabilir" ifadelerini kullandı.

'Bu büyük bir skandal!'

Bir süredir forma vermediği Bruma ve Alex Telles’i bu maçta ilk 11’de sahaya sürmesiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Prandelli, "Bruma, Portekiz Ümit Milli Takımı’nda 2 hafta geçirdi ve geçen hafta çarşamba günü döndü. Fiziğini geliştirmesi için güç antrenmanları yaptırıyoruz. Alex Telles için de yine aynı şekilde. Bu maçta oynayacaklarını zaten son bir kaç gündür biliyorlardı" yanıtını verdi. İtalyan teknik adam, 29 Kasım Cumartesi günü ligde Gaziantepspor’la karşılaşacak olmalarıyla ilgili ise, "Aslında bu büyük bir skandal. Daha önce de söylemiştik. Üç günde bir maç oynama konusuna UEFA’nın da el atması lazım. Sporcu sağlığının düşünülmesi gerekir. Bu durumu önlemeliyiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ