MENÜ

Sahte okey!

Yazarımız Serdar Dinçbaylı, Anderlecht - Galatasaray maçını yorumladı.

Sahte okey!

Galatasaray kendi çapının dörtte biri bir ekiple oynuyor, ilk devrede pahalı takımın neredeyse atağı yok, ucuz takım ise oyunun hakimi. Son dakikalarda da ucuz takım Sarı Kırmızılı taraftarların sevgilisi Melo'nun asisti ile öne geçti. İlk devre için anlatılacak başka birşey yok.

İkinci devrede de ucuz takım, pahalıya "Gel oyna abi" dedi. Bizim sahte okeyler geldiler de geldiler Belçikalılar'ın üzerine ama nafile. Kahramanların en sahtesi ikinci golün de asistini yaptı ama Anderletch'li futbolcular başarılı olamadılar. Taaa ki son 20 dakikaya kadar. Selçuk kızardı ama utançtan değil. Kademe kayboldu, ikinci gol de geldi ve Galatasaray'ın Avrupa macerası da sona erdi.

Türk'ün milli masa oyunudur okey; içinde de sahte okey "Terim"i vardır. Bugün başta Melo olmak üzere tüm takım az ya da dibine kadar sahte okeydi.

Artık hedef 4'üncü yıldız, yersen artık.

İpler tamamen koptu

Teknik Direktör Cesare Prandelli her ne kadar basın toplantısında sağıra yatsa da belli ki Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak'ın bir TV kanalına yaptığı konuşmaya gönül koymuş.

"Hocanın arkasında ben artık duramam" lafı aslında çok şeyi anlatıyor. "Bu ilişki bitti ama günü geçiriyoruz, müsait bir anda vedalaşalım" demek. Eğer daha sonra geri manevralar olmayacaksa hemen ayrılık en temizi. Hayat bana kötü bir beraberliği devam ettirmektense sonlandırmanın daha iyi olacağını öğretti. Bu işle uğraşan insanlar da benden daha tecrübesiz değil. En azından Florya'daki futbolcular da ne zaman gideceği üzerine konuşmadıkları bir hocanın kanatları altına girerler. Normalde istikrar yanlısı olmama rağmen ülkemizdeki tahammülsüzlük durumu bu hale getirdi.

Alınan mağlubiyet ise kaşe oldu.

Potada sıra kızlarda!

Basketbolda yaşanan krizin ana sorumlusu sponsor. Verdiğini yarıya indirdi. Genelde bu tür krizlerde kulüpler tarafında düşünürüm ama bu olay biraz farklı. Erkek takımın başına gelenler geçen sezonun 3 kupalı bayan takımın da kapısında. Galatasaray'a gönül verenler adına sadece tek birşey diyebilirim; "Direnin kızlar".

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ