MENÜ

Mahmut Uslu'dan hodri meydan!

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, birlikte hareket ettikleri müddetçe kendilerini hiçbir gücün engelleyemeyeceğini söyledi.

Mahmut Uslu'dan hodri meydan!

Mahmut Uslu, FB TV’ye yaptığı açıklamada, sportif olarak mücadele ettiklerini ancak bu mücadelenin dışında da bazı gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Biz bu tür şeyleri anlayamıyoruz. Yani hiçbir şey olmadan yeni kanunlar çıkarıyorlar. Yeni yeni birtakım yönetmelikler yayınlıyorlar. Ama normal pratikte geçerliliği olmayan şeyler de yapılıyor. Bunlar kamuoyunda maalesef yanlış da anlaşılıyor" dedi.
Başarılı bir sezon geçirmek istediklerini anlatan Mahmut Uslu, "Biz güçlü, birlikte olduğumuz müddetçe, bizi engelleyecek herhangi bir güç görmüyoruz. İnşallah bu sene de başarılı bir sezon geçireceğiz. Bir de biz her branşta şampiyonluğa oynuyoruz. Bu kolay iş değil. Tabii ki insanlar bize rakip çıkıyor, bize karşı, bizim şampiyon olmamamız için uğraşıyorlar. Ama biz birlikte olduğumuz müddetçe bunların üstesinden geliriz" diye konuştu.

Uslu, Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’deki Eskişehirspor maçıyla birlikte e-bilet uygulamasına geçeceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kısa dönemde problemler oldu, oluyor. Ben e-biletin, Passolig’in oturabileceğine inanıyorum. Biliyorsunuz biz yalnız kart parası vererek, kendi taraftarımıza bir ek yük getirmeden bu işlere girdik. İnşallah eğrisi, doğrusu ayrılacak şekilde bir sistem oturtturulur ve devam eder. Ben daha iyi olacağına inanıyorum. Futbolun seyircisinin azlığı veya çokluğu değil; futbolun seyircisi her zaman iyi olur. Ancak bu aksaklıkları giderdiğimiz zaman daha da büyür futbol seyircisi."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ