MENÜ

1 Michal Kadlec, 2 Güven Varol!

Galatasaray maçında hem rakip kaleye, hem de kendi kalesine gol atan Mersin İdman Yurdu'nun tecrübeli ismi Güven Varol, Süper Lig'de 2014-15 sezonunda bu durumu yaşayan ikinci oyuncu oldu.

1 Michal Kadlec, 2 Güven Varol!

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta heyecanı yaşanırken, ilginç bir detay ortaya çıktı.

Türk Telekom Arena
'nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmada, Hamza Hamzaoğlu'nun teknik direktörülüğü devralmasıyla çıkışa geçen Galatasaray'la kozlarını paylaşan Mersin İdman Yurdu'nun deneyimli oyuncusu Güven Varol, ligde bu sezon Fenerbahçeli Michal Kadlec'in ardından hem rakip ağları, hem de kendi filelerini havalandıran ikinci isim olarak kayıtlara geçti.

İstanbul'daki kritik müsabakanın 9. dakikasında Sarı-Kırmızılılar'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yı avlayarak takımını öne geçiren 33 yaşındaki futbolcu, 18'de ise Brezilyalı sol bek Alex Telles'in sol kanattan açtığı ortada topa ters bir vuruş yaparak kendi kalesine golü attı, durum 1-1'e geldi.

Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Kadlec ise aynı durumu Süper Lig'in 9. haftasındaki Çaykur Rizespor mücadelesinde yaşamıştı. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan maçın 6. dakikasında kendi kalesine gol atan 30 yaşındaki Çek futbolcu, 41'de bu kez rakip ağları sarmış, kendisini affettirmişti. Sarı-Lacivertliler, o karşılaşmada Karadeniz temsilcisini 2-1'lik skorla mağlup etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ