MENÜ

Milosevic için iki ülke birbirine girdi!

Beşiktaş'ın Sırp kökenli İsveçli yıldızı Alexander Milosevic, iki ülkeyi birbirine düşürdü. Sırbistan'ın hocası Radovan Curcic'in, milli takım tercihini kendileri yönünde kullanması için baba Milosevic'e baskı yaptığı, İsveç'in de ilk resmi maçında genç futbolcuya görev vermeyi planladığı öğrenildi.

Milosevic için iki ülke birbirine girdi!

Beşiktaş’ın ara transfer dönemindeki ilk bombası Alexander Milosevic, paylaşılamayan adam oldu... Aslen Sırbistan kökenli olan ancak İsveç Milli Takımı’nın da U21 Takımı’nda da forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’a transferinin ardından popüler hale gelmesiyle bu iki ülkeyi birbirine düşürdü. İsveç’in A Takımı’nın formasını 2 kez hazırlık karşılaşmalarında giyen Milosevic’in, milli ekip tercihini değiştirebilme durumunun olması sebebiyle devreye giren Sırbistan’ın hocası Radovan Curcic, başarılı futbolcunun babasını ikna etmek için çabalıyor. Sırbistan’ın U17 takımında daha önce görev yapan 1.91’lik savunmacının, kendilerini tercih etmesini isteyen Curcic’in, baba Milosevic’i baskı altına almaya çalıştığı öğrenildi.

Genç yıldızın kararı belli
Siyah-Beyazlılar’ın yeni yıldızının ise milli takım kararı şimdiden belli... 4 senedir formasını giydiği İsveç’le yoluna devam etme kararı alan Milosevic’in, Sırbistan Milli Takımı Teknik Direktörü Radovan Curcic’in talebine olumsuz baktığı bildirildi. İsveç Milli Takımı hocası Erik Hamren de, Sırp ilgisine karşılık, 27 Mart’ta Moldova’yla oynanacak EURO 2016 Elemeleri maçında Milosevic’e görev vermeyi planlıyor.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ