MENÜ

Eskişehirspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ligde zirve takibini sürdüren Galatasaray, kupada Eskişehir'le kozlarını paylaşacak. Diyarbakır karşısında asları sahaya süren Hamzaoğlu, bu kez daha çok yedek isimlere şans tanıyacak

Eskişehirspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’de haftayı 3 puanla kapatan ve zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 5. maçında bugün Eskişehirspor’a konuk olacak. Gruptaki ilk 3 maçını kazanan ve son müsabakasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a seyircisi önünde 2-0 yenilerek beklemediği bir sonuçla karşılaşan Sarı-Kırmızılı ekip, Eskişehirspor deplasmanında galibiyet arayacak. G Grubu’nda Eskişehirspor ile 9 puan toplayan ve averajla rakibinin üzerinde lider durumda bulunan Galatasaray’da Burak Yılmaz’ın sakatlığı bulunuyor. Ayrıca stoperde Semih Kaya’nın sakatlığı sürüyor, Chedjou da Afrika Kupası’nda olduğu için kadroda yer almayacak. Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka, saat 20.00’de başlayacak.

Yıldızlar götürülmedi


Diyarbakır Belediye karşısında asları sahaya sürmesine rağmen mağlubiyetten kurtulamayan Hamza hoca, bu kez tıpkı ilk 3 maçta olduğu gibi yedek oyunculara şans verecek. Özellikle Emre Can Coşkun ve Sinan Gümüş gibi isimlerin sergileyeceği performans, gelecek adına merakla bekleniyor. Muslera, Sinan Bolat, Sabri, Melo, Sneijder ve Umut da, Eskişehir’e götürülmeyen isimler arasında.

Metin Karabaş

Muhtemel 11'ler;

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Berkay, Sezgin, Diego, Özgür, Toko, Lawal, Serdar, K.Ahmet, Mori, Onur

GALATASARAY: Eray, Tarık, Emre Can, Koray, Olcan, Selçuk, Yekta, Hamit, Sinan Gümüş, Yasin ,Pandev

STAT: Eskişehir Atatürk

SAAT: 20.00

YAYIN: atv

HAKEM: Barış Şimşek

Haberin Devamı
YORUM YAZ