MENÜ

Le Mans 84-63 Muratbey Uşak Sportif

Basketbolda olmayacak şey oldu. Temsilcimiz Muratbey Uşak Sportif, Le Mans deplasmanında ilk yarıyı 45-35 önde kapadı. 3. periyot ise akıllara zarardı. Le Mans tam 29 sayı attı, Uşak Sportif (yazıyla) sıfır.

Le Mans 84-63 Muratbey Uşak Sportif

FIBA EuroChallenge Kupası J Grubu’nda Fransa’da bir garip maç oynandı. Ekiplerden birisi, Coach’luğunu Erkan Kunter’in yaptığı Le Mans, diğeri temsilcimiz Muratbey Uşak Sportif’ti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Uşak Sportif, ilk periyodu 19-16 önde geçti. İkinci periyotta üstünlüğünü biraz daha artıran temsilcimiz, farkı 17 sayıya kadar çıkardı, soyunma odasına da 45-35 önde gitti. İşte ne olduysa da ondan sonra oldu. 3. periyotta inanılmaz birşey oldu. Fransız ekibi, potamıza tam 29 sayı bırakırken, Uşak Sportif, sıfırda kaldı. Evet, temsilcimiz 10 dakika boyunca rakip potaya tek sayı bırakamadı ve 10 sayı önde başladığı periyodu, 19 sayı geride kapadı. 35-0’lık bir seri yakalayan Erman Kunter’in ekibi, maçtan da 84-63’lük skorla galip ayrıldı. Böylece Uşak Sportif, 3 maçta tek galibiyette kalırken, Fransız ekibi, 2. galibiyetine imza attı. Temsilcimizde Buckner 18 sayı, 7 ribaunt, Warren de 12 sayı, 3 ribaunt, 4 asistle oynadı.

Grupta bir galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Muratbey Uşak Sportif, 4. maçında 10 Şubat Salı günü JSF Nanterre’yi konuk edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ