MENÜ

Wolfsburg 4-1 Bayern Münih

Bundesliga'da lider Bayern Münih, Wolfsburg deplasmanında hezimete uğradı. Guardiola'nın öğrencileri, Yeşil-Beyazlı rakibine karşı koyamadığı müsabakayı 4-1'lik skorla kaybetti. Ligde en son Nisan 2009'da bir maçta kalesinde 4 gol gören Bavyera devi, yine Wolfsburg'a 5-1 mağlup olmuştu.

Wolfsburg 4-1 Bayern Münih

Almanya Bundesliga'da liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, sezonun ikinci devresine kabus gibi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk yarısında kalesinde yalnızca 4 gol gören ve namağlup durumda bulunan Bavyera temsilcisi, Wolfsburg deplasmanında rakibine ayak uyduramadı. Sahadan 4-1'lik skorla yenik ayrılan Pep Guardiola'nın öğrencileri, ağır bir mağlubiyete uğradı. Bayern, ligde en son bir maçta 4 golü 2009 yılının Nisan ayında yemişti. Bavyera ekibi, o sezon yine Wolfsburg'a 5-1 yenilmişti.

Ligin 18. haftasında oynanan kritik müsabakada Yeşil-Beyazlı takım, henüz 4. dakikada Bas Dost'la öne geçti: 1-0. Volkswagen Arena'nın ev sahipliği yaptığı mücadelede Bayern'e sahayı dar eden Wolfsburg'da Dost yine sahne aldı, 45'te farkı ikiye çıkardı: 2-0. Takımlar soyunma odasına bu skorla giderken, 53'te Kevin De Bruyne fileleri havalandırdı, skor 3-0 oldu. Bavyera devi, 55'te Juan Bernat'ın kaydettiği golle skoru 3-1'e getirdi. Dakika 73'te bir kez daha sahneye çıkan Belçikalı yıldız De Bruyne, attığı golle skoru belirledi: 4-1.

Bu skorla birlikte sezonun ilk mağlubiyetine uğrayan Bayern Münih, 45 puanda kaldı. Guardiola'nın ekibi, gelecek hafta evi Allianz Arena'da Schalke 04'ü ağırlayacak. Yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkaran ve üst üste ikinci galibiyetini elde eden Wolfsburg ise 37 puana yükseldi. Dieter Hecking'in takımı, bir sonraki maçında Eintracht Frankfurt'a konuk olacak.

MAÇ İSTATİSTİKLERİ


BUNDESLIGA PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ