MENÜ

Mesut Özil: Haydi Beşiktaş sonuna kadar

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, Fanatik'e 'Siyah-Beyaz' açıklamalar yaptı...

Mesut Özil: Haydi Beşiktaş sonuna kadar

Premier Lig devi Arsenal’in Türk asıllı yıldız oyuncusu Mesut Özil, Avrupa Ligi’nde Liverpool engelini aşarak büyük ses getiren Beşiktaş için övgü dolu sözler sarf etti. Geçen yaz Almanya Milli takımı’yla Dünya Kupası’nı kaldıran 26 yaşındaki futbolcu, Brugge sınavı öncesinde Siyah-Beyazlılar’a iyi dileklerini Fanatik aracılığıyla gönderdi:

‘Büyük mutlulukla izliyorum’

Beşiktaş, bu sene gerçekten de harikalar yaratıyor. Onları büyük mutlulukla izliyorum. Avrupa’da iyi sonuçlar alıyorlar. Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe de büyük işlere imza atmışlardı. Bu sezon Beşiktaş kendisinden oldukça söz ettirdi. Onların başarılarıyla da tabii ki gurur duyuyorum. Umarım Avrupa Ligi’nde sonuna kadar devam ederler.”

‘Birkaç hafta daha geçmeli’

“Türkiye Ligi’ni yakından takip etmeye çalışıyorum. Şu an üç takım da zirveye oynuyor. Kimin şampiyon olacağını kestirmek şu an mümkün değil. Bunu söylemek için henüz erken. Bu nedenle birkaç hafta daha geçmesi gerekiyor. 3 büyük takımın da şansı olduğunu düşünüyorum.”

‘Hollanda maçı çok zorlu’

“Türkiye Milli takımı, grupta gerilere düştü, gereksiz puanlar kaybettiler ancak durumu düzeltebilirler. Bu durumu düzeltmek imkansız değil. Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na katılmasını isterim ancak Hollanda maçı bana göre çok zor geçecek. Oradan mutlaka galibiyet almaları gerekiyor. Umarım başarılı olurlar.”

‘Türk gençlerin önü açık’

“Son dönemde türk futbolcular bir hayli mesafe kat etti. Özellikle gençlerin bana göre önü açık. Artık iyi çalışıyorlar, kendilerine iyi bakıyorlar ve önemli liglerde boy göstermeye başladılar. Böyle devam ederse yeni sezonda İngiltere Ligi’nde daha fazla Türk genci görebiliriz.”

‘Futbolda her şey mümkün’

“Ligde sonuna kadar zirve için mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde henüz her şey bitmiş değil. takıma hem gollerimle hem de asistlerimle katkıda bulunmak istiyorum. Arsenal ile 3 yıllık sözleşmem daha var fakat futbolda büyük konuşmamak lazım. Her an, her şey olabilir.”

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ