MENÜ

Lüksemburg-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Hollanda beraberliği ile EURO 2016 umutlarını tazeleyen A Milli Takımımız, bugün saat 21.15'te Lüksemburg'ta özel bir maç oynayacak.

Lüksemburg-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada olacak Milli Takımımız’da Portakallar karşısında kadroda yer alan ve Fatih Terim’in talimatıyla İstanbul’a dönen Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Ersan Gülüm ve Volkan Babacan forma giyemeyecek. SHOW TV’den naklen yayınlanacak ve moral bulmak adına önemli olan mücadeleyi, Malta Futbol Federasyonu’ndan Mario Sant yönetecek. Sant’ın yardımcılıklarını Edward Spiteri ve William Debattista yapacak.

Ümit Kurt kadroda

Lüksemburg ile özel maçta karşılaşacak A Milli Takım’ın aday kadrosuna Ümit Kurt da dahil oldu. Fatih Terim’in birçok as oyuncusunu İstanbul’a göndermesinin ardından kadroya çağrılan Kurt, Lüksemburg’a gelerek kampa katıldı. Sivassporlu savunma oyuncusu, daha önce Ay-Yıldızlı ekibimizin 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynadığı maçların aday kadrosuna davet edilmiş, ancak forma şansı bulamamıştı.

Lüksemburg ile 7. randevu

A Milli Takımımız, FIFA dünya sıralamasında 137. sırada bulunan Lüksemburg ile bu akşam tarihindeki 7. karşılaşmaya çıkacak. Deplasmandaki bu maç öncesi, Lüksemburg ile şimdiye kadar 2’si resmi, 4’ü özel olmak üzere toplam 6 kez karşı karşıya gelen Ay-Yıldızlı ekibimiz, bu karşılaşmalarda 5 galibiyet alırken, 1 kez de sahadan yenik ayrıldı. Millilerimiz bu karşılaşmalarda attığı 11 gole karşılık, kalesinde 5 gol gördü.

Muhtemel 11'ler;

Lüksemburg: Joubert, Chanot, Schnell, Jans, Philipps, Gerson, Mario, Holter, Bensi, Joachim, Deville

Türkiye: Mert, Şener, Ümit, Mahmut, Caner, Mehmet Ekici, Ozan, Alper, H.Çalhanoğlu, Umut, Mevlüt

Stat: Josy Barthel

Saat: 21.15

Yayın: Show TV

Hakem: Mario Sant (Malta)

Haberin Devamı
YORUM YAZ