MENÜ

Ersun Yanal: Taraftar takıma sahip çıkmalı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal: Taraftar takıma sahip çıkmalı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında evinde konuk ettiği Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Avni Aker Stadı
'ndaki mücadele sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Bordo-Mavililer'in hocası, "Maçta net gol pozisyonları yoktu, genelde ortada geçti. İki taraf da mücadeleye kontrollü başladı. Rakip Demba Ba'yı oyuna alıp hamle yaptı, biz de aynı fedakarlığı yapmaya hazırlanırken golü yedik. Olumsuz bir atmosfer oluştu. Maalesef Trabzon'da bunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Takımın 3'te 2'si rotasyona uğradı. Sakatlıklar sebebiyle oynamayan birçok oyuncumuz oldu. Elimizdeki kadro bu, böyle mücadele veriyoruz. Bu mağlubiyeti Galatasaray maçıyla kıyaslarsak hiç de birbirini andırmıyor" ifadelerini kullandı.

Yanal, "Taraftarın takıma sahip çıkması, saygı duyması gerekiyor. Emin olun biz herkesten fazla kazanmak istiyoruz. Kendi sahanda oyuncuna tepki göstermek düşündürücü bir şey. Bir süreç idare ediyoruz, sonuca göre davranmıyoruz. O anda karar veriyoruz. Sonuçları değerlendirip süreci eleştirirseniz haksızlık olur. Sonuca göre konuşmak kolay. Ben süreci yönetiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ