MENÜ

Mustafa Denizli'den şampiyonluk yorumu

Teknik direktör Mustafa Denizli, Trabzonspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Mustafa Denizli'den şampiyonluk yorumu

Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlılar'ın 2-0'lık galibiyetiyle noktalanan Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı.

Trabzonspor'un şampiyonluğun kaderini belirlediğini belirten Mustafa Denizli, "2,5 kişiyle Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenme şansı yok" sözlerini kullandı.

Şampiyonluk yorumu

"Trabzonspor, Galatasaray'ı iki maçta da yendi, Fenerbahçe'ye iki maçta da yenilmedi, Beşiktaş'a ise iki maçta da yenildi. Bordo-mavililer neredeyse şampiyonluk yolundaki takımın kaderini belirleyecek. Tersi olsa şampiyon belli olacak. Trabzonspor-Beşiktaş maçları çok önemliydi. Beşiktaş çok mu iyiydi? Eski Beşiktaş'ın gerisindeydi ama oyunu aşağı yukarı tamamen kontrol etti."

Trabzonspor için 2,5 sözleri

"Maçın en iyi asistini bir Beşiktaşlı bir Trabzonsporluya yaptı. Opare'den Özer'e gitti. Bosingwa'yı çok beğendim. Hakan Arıkan mesela daha ne yapsın? 2,5 kişiyle Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenme şansı yok. Bosingwa, Hakan, biraz da Medjani... Tolgay, Liverpool maçından sonra belki bir maç vasat oynamıştı. Bugün muhteşemdi. Demba Ba, 'Nasıl kesilir' denilecek bir şey yaşatmıyor. Bilic, bu zor oyunda iyisini yaptı."

Haberin Devamı
YORUM YAZ