MENÜ

Çok özel bir maç!

Aslan'ın başındaki ilk maçına TT Arena'daki Akhisar sınavında çıkan Hamza hoca, bu akşam ise eski takımına karşı Manisa'da ilk kez rakip hoca olarak boy gösterecek.

Çok özel bir maç!

Sarı-Kırmızılılar’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için Akhisar Belediyespor maçının çok farklı bir anlamı olacak. Galatasaray’dan önce Akhisar’da görev yapan ve burada önemli başarılar elde eden Hamza hoca, eski takımına karşı Manisa’da ilk kez sahne alacak. Çok farklı duygular içinde olması beklenen tecrübeli çalıştırıcı, kaderin cilvesi, Cim Bom’da teknik adam olarak da ilk mücadelesine yine Akhisar önünde çıkmıştı. Süper Lig’de 12. haftada Türk Telekom Arena’da oynanan mücadelede Galatasaray, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Hamza hocanın karşısında ise Sivasspor’dayken rakip olduğu Roberto Carlos çıkacak.

2’şer kez kazandılar

Carlos’a karşı teknik adam olarak Hamzaoğlu, bugüne kadar 4 mücadeleye çıktı. Söz konusu mücadelelerde iki hoca da, 2’şer kez sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı. Carlos ise daha önce Sivas’ın başında Aslan’a karşı 3 karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda Brezilyalı futbol adamı, sahadan 2 mağlubiyet ve 1 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ