MENÜ

Tolgay Arslan gerilimi!

Devre arasına Beşiktaş ile Trabzon arasında yaşanan transfer gerilimi damga vurmuş, Tolgay sonunda Siyah-Beyazlılar'ın olmuştu. O günlerin etkisi dün kendini gösterdi. Yöneticiler maç öncesi görüşmedi, Avni Aker'de genç futbolcuya ağır protesto vardı.

Tolgay Arslan gerilimi!

Devre arası transfer dönemi son derece hareketli geçmiş, gündeme Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yaşanan gerilim damgasını vurmuştu. Almanya’nın Hamburg takımında forma giyen Tolgay Arslan için 2 ekip de girişim başlatmış, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, oyuncuyla fotoğraf çektirmesine rağmen genç yıldızın son tercihi Beşiktaş olmuştu. O transferin ardından her iki yönetim arasında sert atışmalar birbirini izledi ve yakın geçmişte yaşanan dostluk rüzgarları yerini tartışmalara bıraktı. O gerilimin etkileri dün de kendisini gösterdi.

Hiç tepki vermedi

Normal şartlar arasında kulüp yöneticilerinin maç yemeği organizasyonu bu kez tekrarlanmadı. Yönetimler arasındaki soğukluk protokol tribününde de kendisini gösterdi ve son derece soğuk bir atmosfer gözlendi. Bu arada olayın kahramanı Tolgay Arslan da Avni Aker’de protestodan nasibini aldı. Hem ısınma için sahaya çıktığında hem de oyunun içinde Siyah-Beyazlı futbolcu protosto edildi. Ancak genç oyuncu soğukkanlılığını korudu ve protostolara kulaklarını tıkadı, gerilime neden olmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ