MENÜ

Aslan Robin van Persie!

Yönetim, “Yüksek maliyetli oyuncu istemiyorum” diyen Hamza Hamzaoğlu'nu ikna etti. Yıldız transfer için Van Persie isminde karar kılındı. Bu hafta Cenk Ergün ve Cüneyt Tanman'ın İngiltere'ye gidip teklifi yapacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekibin bütçesi ise yıllık 4 milyon Euro (12 Milyon TL).

Aslan Robin van Persie!

Şampiyonlar Ligi’nde başarı için güçlü bir takım kurmak isteyen Galatasaray, yıldız arayışlarına hız verdi.

Üst düzey bir oyuncu kadroya kazandırmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim düğmeye bastı ve İngiltere’ye Robin Van Persie seferine çıkıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun sık sık, “Yüksek maliyetli bir oyuncu almak istemiyoruz” demeçlerine karşın yönetim, taraftarları heyecanlandıracak bir oyuncu alma kararlılığı gösterince Hollandalı’nın ismi üzerinde uzlaşıldığı öğrenildi. Ada’ya gidecek yönetici Cüneyt Tanman ve Cenk Ergün, Hollandalı futbolcuya 4 milyon Euro’luk (12 milyon TL) bir teklif yapacak. Oyuncuyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç gelirse bu kez kulübüyle görüşmeler başlayacak. Hollandalı Robin van Persie, bu sezon sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamamıştı. 31 yaşındaki futbolcunun, teknik direktör Louis van Gaal’in kadroda düşünmediği isimler arasında olduğu iddia ediliyor.

Sneijder devreye girecek

Kontratı gelecek sene sona erecek Van Persie için Aslan’ın gözbebeği Wesley Sneijder devreye girecek. Vatandaşı ile iyi ilişkileri bulunan ve Türkiye’de oldukça mutlu olan Sneijder Hollandalı yıldıza İstanbul’u ve Galatasaray’ı anlatarak başarılı futbolcuyu Sarı-Kırmızılı takıma getirmeye çalışacak.

Metin Karabaş

'Boateng, Melo kadar iyi'

Haberin Devamı
YORUM YAZ