MENÜ

Beşiktaş, transfere hız verdi!

İki stoper alacak olan Beşiktaş, Rhodolfo için teklifini yaptı, beklemeye başladı. Gremio'ya 3, kendisine de yıllık 1.5 milyon euro öneren Kartal, gelecek cevaba odaklandı. Başkan Orman da Douglas ve Balasz için Rusya'ya gitti.

Beşiktaş, transfere hız verdi!

Transferde önceliğini forvet hattı yerine stoper bölgesine veren Beşiktaş Yönetimi, transfer edeceği iki savunmacıdan birinde karar kıldı, ikincisi için de ilgisi devam ediyor.

Kartal, Gremio’da forma giyen Rhodolfo’nun hem kulübüne hem de kendisine resmi teklifte bulundu. Bu oyuncuyu izlemek için Brezilya’ya giden Gökhan Keskin’den olumlu rapor alan siyah-beyazlılar, pazarlık için çalışmalara başladı.

28 yaşındaki oyuncu için kulübüne yaklaşık 3 milyon euro civarında bir bonservis bedeli teklif eden Beşiktaş Yönetimi, 1.93 boyundaki futbolcuya da yıllık 1.5 milyon euro gibi bir rakamı vermeyi planlıyor. Beşiktaş Yönetimi’nin oluşturduğu stoper listesinde birinci sırada yer alan Rhodolfo’dan yanıt bekliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in de kasetlerini izlediği ve güvendiği scoutlara da onaylattığı Rhodolfo’dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda, Beşiktaş Yönetimi’nin yeni bir teklif sunmayacağı ortaya çıktı.

Macar sol açık

Kadrosuna iki yabancı stoper kalmayı planlayan siyah-beyazlıların radarında Dinamo Moskova’da forma giyen Douglas da yer alıyor. Brezilya asıllı Hollandalı oyuncunun bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Başkan Fikret Orman bu oyuncunun transferi için Rusya’ya gitti. Orman ayrıca yine Dinamo Moskova’da forma giyen sol açık Macar Balasz Dzsudzsak için de temaslarda bulunacak.

Öte yandan birkaç hafta önce ciddi şekilde ilgilendikleri Bakary Kone için teknik heyet olumsuz rapor verdi, yönetim de bu oyuncudan vazgeçti.

Rhodolfo, Beşiktaş yönetiminin oluşturduğu stoper listesinde ilk sırada yer alıyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ