MENÜ

Karşıyaka'dan Göztepe'ye cevap geliyor!

Geçtiğimiz sezon sonu Ptt 1. Lig'e yükselen Göztepe'nin flaş transferler yapması ezeli raibi Karşıyaka'yı da harekete geçirdi. Kırmızı Yeşilliler transferde gaza bastı. Hedefte bir önlibero bir de sol bek var.

Karşıyaka'dan Göztepe'ye cevap geliyor!

Karşıyaka transferde bombaları patlatmak üzere...

Yeni sezona flaş transferlerle girmek isteyen Karşıyaka, 1860 Münih'in orta sahası Ganalı Anthony Annan ve Milan'ın oyuncusu Didac Vila’yla ilgileniyor.

Erdal Acar’ın desteğini arkasına alan İzmir ekibinin önemli isimlerle temasta olduğu bilinirken, bu iki oyuncuyla da kısa sürede anlaşma sağlanması bekleniyor.

ANTHONY ANNAN KİMDİR ?

28 yaşındaki Ganalı Anthony Annan, önlibero mevkinde görev yapıyor, Daha önce Schalke, Osasuna, Rosenborg gibi ekiplerin formasını giyen ve Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi gibi arenalarda boy gösteren oyuncu en son 1860 Münih kadrosunda bulunuyordu. Annan, 64 kez de Gana A Milli takımının formasını giydi ve 2 gol kaydetti.

DIDAC VILA KİMDİR ?

Barcelona doğumlu Didac Vila sol bek oyuncusu... Kariyerine Espanyol alt yapısında başlayan 1.84 boyundaki İspanyol oyuncu 26 yaşında. İspanya U19, U20, U21 ve U23 milli takımlarında forma giyen oyuncu 2011 yılında 5 milyon euro bonservis bedeliyle Milan’a transfer olmuş fakat çok fazla forma şansı bulamamış ve sırasıyla Real Betis ve Eibar gibi takımlara kiralanmıştı.

Hakan Ateşler

Haberin Devamı
YORUM YAZ