MENÜ

Muslera'ya 105 milyon TL!

Manchester United, Fernando Muslera için gözü kararttı. Ada basınının iddiasına göre, İngiliz devi 35 milyon Euro'yu (105 milyon Lira) gözden çıkarmış durumda. Bu haberin üzerine Hamza hocanın dün Muslera hakkında yaptığı açıklamalar, kafaları iyice karıştırdı.

Muslera'ya 105 milyon TL!

Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Muslera’ya İngiliz takımlarının ilgisi devam ediyor.

2 senedir Muslera’yı yakından takip eden ve arada nabız yoklayıp tekliflerede bulunan Manchester United’ın, bu kez Fernando Muslera için en ciddi teklifini yaptığı öğrenildi. Ada basının haberine göre Manchester United, Galatasaray’ın reddedemeyeceği bir teklifle Florya’nın kapısını çaldı. Kaleci sorununu çözüp uzun yıllar problem yaşamak istemeyen Kırmızı Şeytanlar’ın, Muslera’nın bonservisi için ayırdığı para tam 35 milyon Euro. 105 milyon Lira’lık bu teklifin Sarı-Kırmızılı kulübün geri çeviremeyeceği, haberde yer alan detaylar arasında.

Transfer neden olmasın?

Tam da bu doğrultuda Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun yaptığı açıklama, kafa karıştıran cinsten. Başarılı çalıştırıcı, Uruguaylı file bekçisine gösterilen ilgiyi, basın mensuplarına değerlendirirken, “Muslera, 35-40 milyon Euro’dan aşağı verilmez. O rakamlar gelirse düşünürüz. İyi bir paraya neden olmasın? Ancak o zaman alacağımız kalecinin durumu değişir, farklı bir strateji izleriz. Kaleci takip ediyoruz” ifadesini kullandı.

Mert Günok’u hatırlattı

Hamza hoca ayrıca transfer sezonunda adı gündeme gelen Fenerbahçe’nin eski kalecisi Mert Günok’la ilgilendiklerini doğrularken, “Mert hem düzenli oynamak istedi hem de Fenerbahçe’den Galatasaray’a gelme konusunda tereddütte kaldı” açıklamasını yaptı. Mert, Sarı-Kırmızılı kulüple anlaşamayınca, Bursaspor’a transfer olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ