MENÜ

Muslera transferi hakkında konuştu!

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, Avusturya kampında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Muslera transferi hakkında konuştu!

Copa America'da Uruguay Milli Takımı adına forma giydiği için Sarı-Kırmızılıların kampına geç katılan Fernando Muslera, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basında çıkan transfer iddiaları ile ilgili konuşan 29 yaşındaki başarılı eldiven, ''Şu ana kadar bana ulaşmış resmi bir teklif yok. Sadece basında çıkan haberler var. Benim baştan beri aklım Galatasaray'da. Kafam rahat. Kulüpten de kimse bana 'seni satacağız' demedi'' ifadelerini kullandı.

'Melo ve Telles...'

Felipe Melo ve Alex Telles'in takım içindeki en yakın arkadaşları olduğunu belirten Muslera, ''Bunun başlıca sebebi tabi ki dil konusu. Onlar hakkında da yazılan transfer haberlerini okuyorum. Telles daha genç bir futbolcu. Eğer giderse iyi bir şeyler olmalı'' dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferleri...

''Rakiplerimiz çok önemli transferler yaptı. Van Persie ve Nani'ye karşı onlar Manchester United forması giyerken oynamıştım. Ama Gomez ile karşılaşma şansım olmamıştı. Aynı şekilde Quaresma'ya karşı oynadım. Önemli transferler. Onlarla karşılaşmak için sabırsızlanıyorum. Umuyorum yalnız Türkiye için değil, Avrupa'da da önemli başarılar elde ederler.''

Haberin Devamı
YORUM YAZ