MENÜ

Sırada Gökhan İnler var

Forvet hattını Gomez'le güçlendiren Siyah-Beyazlılar, Gökhan İnler konusunda da yoğun çaba sarf ediyor. 31 yaşındaki futbolcuyla anlaşan yönetimin; bu isim konusunda son anda Fiorentina'nın devreye girmesine rağmen transferi bu hafta içinde bitirebileceği konuşuluyor.

Sırada Gökhan İnler var

Serie A ekibi Fiorentina’nın Alman yıldızı Mario Gomez’i kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, bir diğer İtalyan ekibi Napoli’nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler’i de takıma kazandırma konusunda büyük aşama kaydetti.

Mavi-Beyazlılar’la 1 yıllık sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki ön liberoyla senelik 2,5 milyon Euro’dan 3+1 yıllık anlaşma sağlayan Kara Kartal’ın, oyuncunun kulübüyle de 3,5 milyon Euro’ya el sıkıştığı ancak Fiorentina’nın bu isim için son anda devreye girmesi sonrasında transferin uzadığı ortaya çıktı. Bu duruma rağmen Beşiktaş’ın oyuncu konusunda bir adım önde olduğu ve temasların bu hafta içerisinde resmiyet kazanabileceği bildirildi.

İsviçre’nin 1 numarası

İtalyan ekibiyle geçen sezon 32 karşılaşmaya çıkan Gökhan İnler, takımına 1 asistlik katkı yapmıştı. Teknik bir isim olmamakla birlikte özellikle görev aldığı maçlarda Napoli’nin pas alışverişini başarılı bir şekilde yöneten tecrübeli futbolcu, defansif özelliğiyle İsviçre futbolunun bu alanda önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Orhan Yıldırım


Onur Beşiktaş'a, Tolga Trabzon'a!

Haberin Devamı
YORUM YAZ