MENÜ

FB Yandex'e ilgi çığ gibi!

Aziz Yıldırım'ın, “Messi'yi, Ronaldo'yu getirecek proje” dediği FB Yandex'e ilgi çığ gibi büyüyor. Daha iki hafta olmadan kullanıcı sayısı 425.078'e ulaştı. Müthiş ilgi sonrası 1 milyon kullanıcı hedefi de revize edildi. Asbaşkanlar Özaydınlı ve Ekşioğlu, “Ekimde 1 milyon seviyesine ulaşır ve bunu aşarız” sözleriyle müjdeyi verdi

FB Yandex'e ilgi çığ gibi!

Her sene büyük bir projeyi hayata geçiren Fenerbahçe’de son günlerde herkesin konuştuğu tek bir konu var: FB Yandex... Aziz Yıldırım’ın, “Messi’yi, Ronaldo’yu Fenerbahçe’ye getirecek” dediği projede hedef 1 milyon kullanıcıya ulaşmaktı. İlgi beklenenden de büyük oldu. Kullanıma açılalı daha iki hafta olmadan tam 425.078 kişi FB Yandex’e geçiş yaptı. Kısa sürede ulaşılan bu rakam Yandex’in merkez ve Avrupa şirketlerinde bile büyük şaşkınlığa yol açtı. Şu anki sayıyla her kullanıcı günde 25 arama yaparsa 1 yıl sonunda kulübün kasasına 15.5 milyon Dolar para girecek. Kullanıcı sayısının artmasıyla bu rakam da katlanarak yükselecek.

‘Boş aramalar yapılmasın’


Taraftarların FB Yandex’e gösterdiği büyük ilgi en çok yönetimi mutlu etti. İki Asbaşkan Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu, dün FB TV’de katıldıkları programda FB Yandex ile ilgili bilgiler verdi. Murat Özaydınlı, “Taraftarımızın büyüklüğü malum ve bu potansiyeli kullanmamız gerekiyordu. Artık internet çağında yaşıyoruz. Müthiş bir proje bu. İnanıyorum ki kullanıcı sayısı 1 milyonlarda kalmaz. Taraftarlarımızdan ricam A, B, C gibi boş aramalar yapmamaları. Sistem bunları eliyor. Örneğin hava durumuna baksınlar” ifadelerini kullandı. Özaydınlı, kendi şirketinde her bilgisayarın FB Yandex’e geçmesini sağladığını, başka patronların da bunu yaptığına emin olduğunu söyleyerek, “Bu gidişle Yandex’in 25-30 milyon ortağı olacak” dedi.

‘Gelirin üst sınırı yok’

İlhan Ekşioğlu ise, “Bu sene telaffuzu bile güç oyuncuları kadromuza kattık. Başkanımız Messi’ler, Ronaldo’lar diyor. Taraftarımız kimi istiyorsa onu alacağız. Bunları Fenerbahçe alacak. Gerçekten alacak. Bu proje onun habercisidir” diye konuştu. Ekşioğlu, yakında uygulamada bir sayaç olacağını ve herkesin bunu takip edebileceğini söyledi. İlhan Ekşioğlu ayrıca bu projede kulübün elde edeceği gelirin üst sınırı olmadığını
sözlerine ekledi.

İki dev projeye tanıtım gezisi

Fenerbahçe Yönetimi, FB Yandex ve Hedef 1 Milyon Üye projeleri için tanıtım çalışmalarına başlıyor. Yöneticilere bu çalışmalarda, milli takımlara gitmeyen futbolcular da eşlik edecek. Tanıtım gezisi yarın 16.00’da Göztepe’deki Kosifler Oto’dan başlayacak. Bu bölgede ve Sahilyolu’nda başkan, yöneticiler ve futbolcular, Fenerbahçe’nin geleceği açısından son derece önemli olan iki dev projeyi taraftarlara anlatarak, onlardan kulübe destek olmalarını isteyecek.

Yusuf Dursun


Herkes Nani'yi konuşuyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ