MENÜ

Galatasaray, Grosskreutz'u UEFA'ya bildirdi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek isimleri UEFA'ya bildirildi. Transferi yılan hikayesine dönen Kevin Grosskreutz listede yer aldı. Ayrıca yeni transferlerden Jason Denayer ve Cenk Gönen'in isimleri de UEFA'ya gönderilen listeye eklendi.

Galatasaray, Grosskreutz'u UEFA'ya bildirdi

Yaz boyunca transferde taraftarın beklentisini karşılayamayan ve transferin son gününde Borussia Dortmund'dan apar topar Kevin Grosskreutz'u getiren Galatasaray'a Alman yıldızı Devler Ligi kadrosuna aldı.

FIFA'nın transfer sistemi TMS'ye gerekli bilgilerin zamanına girilmediği gerekçesiyle 27 yaşındaki oyuncunun transferinde kriz yaşayan Sarı-Kırmızılılar, bir başka tehlikeyle karşı karşıya kalmıştı.

Listeye dahil edildi

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile mücadele edecek olan Galatasaray, UEFA'nın verdiği izinle Alman oyuncuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil etti.

Bu durumda 5-6 gün içerisinde transfer hakkında karar vermesi beklenen FIFA eğer olumsuz karar verirse, Grosskreutz, Galatasaray'ın Devler Ligi kadrosunda çıkarılacak.

İşte o isimler


Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceği 25 kişilik kadrosunu UEFA’ya bildirdi.

Galatasaray’ın kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Cenk Gönen, Eray İşcan, Hakan Kadir Balta, Tarık Çamdal, Lionel Carole, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Jason Gregory Denayer, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Kevin Grosskreutz, Selçuk İnan, Jem Paul Karacan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Jose Rodriguez Martinez, Lukas Podolski, Wesley Sneijder, Sinan Gümüş, Burak Yılmaz.





TFF'den flaş açıklama!

Haberin Devamı
YORUM YAZ