MENÜ

'Grosskreutz süper transfer'

Yasin Öztekin, Borussia Dortmund'dan eski takım arkadaşı Grosskreutz'u bu sözlerle yorumladı: Çok koşan, çok çalışkan bir oyuncu. Beraber oynamıştık. Tam bir takım oyuncusu. Alırken bana da sordular, 'Kesinlikle alın, bize katkı sağlar, iyi olur' dedim. Podolski ve ben, ona yardımcı olacağız. O da çok konuşmaz, yalnızca işini yapar.

'Grosskreutz süper transfer'

Bir dönem Borussia Dortmund forması giyen Yasin Öztekin, Galatasaray’ın yeni transferi Kevin Grosskreutz’u FANATİK okurları için yorumladı. Alman futbolcuyla birlikte oynadıklarını hatırlatan tecrübeli futbolcu, “Çok koşan, çok çalışkan bir oyuncu. Beraber oynamıştık. En iyi pozisyonu sağ bek, ama her yerde oynayabilecek kapasitede biri. Çok hızlıdır, tam bir takım oyuncusudur. Ona yardımcı olacağım. Aynı takımda oynamış olmamız büyük avantaj. Podolski ve benim takımda olmamız, onun daha çabuk uyum sağlaması konusunda da iyi olacaktır. Zaten o gerçek bir takım oyuncusu,
bu yüzden de çok çabuk uyum sağlayacaktır” açıklamasını yaptı.

Olumlu referans verdi

Kevin Grosskreutz transfer edilirken, kulübün kendisine de danıştığını belirten Yasin Öztekin, “Onlara, ‘Kesinlikle alın. Bize katkı sağlar, iyi olur’ dedim. Çünkü çok çalışkan ve disiplinli bir oyuncu. Çok konuşmaz, yalnızca işini yapar” diye görüş bildirdi.

Yine kulübe yolları

Bu arada Yasin ile Grosskreutz arasındaki forma rekabeti de hayli ilginç olacak. İki oyuncunun da Dortmund kadrosunda yer aldığı dönemde, Grosskreutz’un çıkış yapmasıyla Yasin forma şansını yitirmişti. Alman futbolcunun Galatasaray’da sağ açıkta oynaması gündemde. Solda Podolski görev alırsa, Yasin’e yine kulübe yolu gözükecek.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ