MENÜ

Gomez'in bonservisi alınacak mı? Yönetici açıkladı

Mario Gomez'in etkileyici performansını değerlendiren Beşiktaş yöneticisi Albayrak, oyuncunun kulüpteki geleceğine dair de açıklamalar yaptı.

Gomez'in bonservisi alınacak mı? Yönetici açıkladı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, İtalyan basınına Mario Gomez ile ilgili açıklamalar yaptı.

Tuttomercato'ya özel bir röportaj veren siyah-beyazlı yönetici, Fiorentina'dan kadrolarına kattıkları yıldız golcünün performansının kimseyi şaşırtmadığını söyledi.

Albayrak, "Böyle bir performans sergilemesini bekliyorduk. Bayern Münihle Bundesliga'da gol kralı olmuş uluslararası bir futbolcu. Almanya Milli Takımı ile çok önemli maçlara çıkmış. Dolayısıyla şaşıracak bir şey yok. İstanbul'a çabuk alıştı ve arkadaşlarıyla çabuk bağ kurdu. Bunlar önemliydi" dedi.

'O tam bir profesyonel'

- Oyuncu değeri ve beklentiler karşıtlığına göre Mario Gomez Serie A'nın en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerinden bir tanesi olmuştu. Hiç Bayern'deki günlerine dönemeyeceği şüphesine kapıldınız mı?
"Hiç bir zaman. Gomez'in kalitesi konusunda en ufak bir şüphem bile olmadı. Eğer öyle olsaydı kadromuza katmazdık. Böyle bir oyuncunun sonuca ulaştıracağını biliyorduk. Karşımızda çok iyi bir insan bulduk. Antrenmanlarını çok iyi yapan büyük bir profesyonel. Bu gidişle yakında tekrar Alman Milli Takımı forması giyeceğini düşünüyorum"

'Gomez'in bonservisi için erken'

-Gomez'i Fiorentina'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladınız. Bonservisini almayı düşünüyor musunuz?

"Şu an daha henüz Ekim ayındayız. Ve bundan bahsetmek için daha çok erken. Oyuncudan son derece memnunuz. Oynadığı futbol bizi tatmin etti. Uygun bir zamanda bunu hem oyuncu hem de Fiorentina ile değerlendireceğiz"

'Yanlış giden ne bilmiyorum'

-Mario Gomez ile hiç onun İtalya dönemine dair bir sohbet aranızda geçti mi? İtalya liginde yanlış giden neydi?

"Bu konuda Mario ile hiç konuşmadık. Bu yüzden onun Fiorentina formasıyla oynadığı döneme dair bir şeyler söyleyemem" (Skorer)

Haberin Devamı
YORUM YAZ