MENÜ

Ağaoğlu ve Yılmaz şanssızlığa son vermek istiyor

Bu sezon art arda yaşadığı şansızlıklar nedeni ile şampiyonadaki iddiasını yitiren Hakkı Ağaoğlu ile co pilotu Nehir Yılmaz talihsizliklere Kuzey Kıbrıs'ta son vermeye hedefliyor.

Ağaoğlu ve Yılmaz şanssızlığa son vermek istiyor

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği, KKTC Ralli Şampiyonası’nın 8’inci, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın da 6’nın ayağı Kuzey Kıbrıs Rallisi hafta sonu gerçekleşecek.

Cuma günü 18:30’da Girne Kapısı önünden verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde 2.20 kilometre uzunluğundaki Girne Liman seyirci özel etabı geçilecek. Ekipler bu etabın ardından, Atatürk Spor Kompleksi’ndeki servis alanında günü tamamlayacaklar. İkinci gün olan 10 Ekim Cumartesi ise Güzelyalı, Kanlıköy, Kozan etapları ikişer kez geçilerek 17:40’tan itibaren servis alanında gün son bulacak.

Rallinin son günüde ise Türkeli ve Kozan etaplarında mücadeleye devam edecek olan sporcular son olarak da 5.50 kilometre uzunluğundaki Cemsa Seyirci Özel etabında kozlarını paylaşacaklar. Pazar günü 7 etabın ardından toplam uzunluğu 527 kilometre olan ve 14 özel etaptan oluşan Kuzey Kıbrıs Rallisi 19:00’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ