MENÜ

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sert tepki!

Yargıtay'ın kongre iptal kararını onayladığı iddialarına Başkan Hacıosmanoğlu sert tepki gösterdi: Ortada kesin karar yok. Olsa bile yaratılan hava 1 hafta sonra kongre olacakmış gibi. Zaten Aralık'ta kongreye gideceğiz. Borsaya açık şirket için bu yaptıkları ihanet! Trabzonspor resmi internet sitesinden ilerleyen saatlerde konuyla ilgili resmi bir açıklama yapıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan sert tepki!

Trabzonspor'da Aralık kongresi yaklaşıyor ama öncesindeki kaos ortamı bitmiyor. Ortaya atılan, "Yargıtay kongre iptal kararını onadı. Trabzonspor 45 gün içinde kongreye gidecek" iddiaları camiayı hareketlendirdi.

Gelişmeleri yakından izleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise karar onaması hakkında kendilerine ulaşmış hiçbir belge-bilgi olmadığını, bu tip iddiaları belgesiz ve sadece iddia sınıfında ortaya atanların da kulübe ihanet içinde olduğunu söyledi.

'Kimyayı bozuyorlar'

Tabloyu değerlendiren Başkan Hacıosmanoğlu şunları söyledi: "Bu iddia belli aralıklarla ortaya atılan bir şey haline geldi. Soruyoruz nerede belgesi, mahkeme kararı? Böyle bir durum oyuncak mı ki sürekli olarak gündeme getiriliyor."

"Hadi bizler bu işleri yapanların amaçlarını biliyoruz, yaptıklarını da ihanet olarak değerlendiriyoruz. Fakat Trabzonspor borsaya açık bir şirket... Yaptığımız sponsorluk, reklam vs görüşmeleri var. Biz görev süremizin son anına kadar hep burada kalacakmış gibi çalışmayı kendine görev edinmiş insanlarız. O nedenle bizi bozmaz ama işlerimize sekte vuruyor."


Trabzonspor için 'Yargıtay kararı sızdı' iddiası


'Aralık'ta görüşelim'

"Bugüne kadar çıkmadı ama eğer bir mahkeme kararı çıkarsa buna da saygı duyarız. Ancak ortada bambaşka bir durum varmış, Trabzonspor 5 güne kongreye gidecekmiş gibi algı yaratılıyor. Oyuncularımızın kimyası bozuluyor. Bu insanların Trabzonspor'a zerre kadar faydası zaten yok, bari zarar vermesinler. Kimin ne hesabı varsa Aralık'ta kongre var, gelsin orada görelim."

Serhat Demirtaş
Kulüpten resmi açıklama

Trabzonspor resmi internet sitesinden ilerleyen saatlerde konuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

İşte Bordo Mavili ekipten yapılan açıklama;

"07.10 .2015 günü itibari ile yazılı basında Karar düzeltme talebi ile Yargıtay’a gönderilmiş bulunan 2013/254 Esas Sayılı dava dosyasının karara çıktığı ve Trabzonspor Kulübünün Kayyuma devredileceğine dair asılsız haberler çıkmış, bu haberler, alıntı yapılarak Ulusal Basında da yer bulmuştur. Bu saate kadar Kulübe ve Avukatlarına bu yönde bir tebligat yapılmadığı gibi Ulusal Yargı Ağı üzerinden yapılan takipte de dosyanın halen inceleme aşamasında olduğu görülmektedir. Haberler asılsız ve yalan olup bu tip haberlerden maksat Trabzonspor’a ve bağlı Şirketlerine zarar vermektir.

1. Bu haberi yapan ve yayınlayanlar öncelikle şunu bilmelidir ki kişiler gelip geçicidir aslolan Trabzonspor’dur. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri olarak bizler Trabzon halkının ve Trabzonspor’un sadık hizmetkarlarıyız.

2. Bilindiği üzere Trabzonspor Kulübü Derneğinin hakim ortak olduğu, bir kısmı halka açık, borsaya kote ticari şirketleri mevcuttur. Bu tarz yalan ve asparagas haberler öncelikle bu kuruluşların itibari değerlerini düşürmekte, buna bağlı olarak şirketlerin hisse senedi değeri düşmekte ve doğal olarak da Trabzonspor’la birlikte yatırımcı şirket ortakları zarar etmektedir. Bu zararların, yalan beyanda bulunan, haber yapan ve yayınlayan ilgililerden tazmini için gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağı izahtan varestedir.

3. Kamuoyunda Şike Davası olarak bilinen Trabzon Halkının ve Trabzonspor’un en önemli davası ile ilgilenmeyip bu konuda tek haber yapmayan ve hatta davanın kaybedilmesi için ellerini ovuşturanların bir de üstüne bu tür yalan beyan ve haberlerle Trabzonspor’u yıpratma gayreti içerisinde olmaları onların karakterine ve seciyesine yakışır bir durumdur. Yönetim Kurulu olarak bizler, içimizdeki hainlere rağmen bu davanın hem adli hem de hukuki platformda sonuna kadar takipçisi olacağız. Şike davası bizim olduğu kadar Trabzon Halkının ve Trabzonspor Sevdalılarının da davasıdır.

4. Trabzonspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu olarak dün olduğu gibi bugün de düsturumuz, Trabzon Halkına ve Trabzonspor’a sadakatle hizmet etmektir. Yargıtay kararını açıkladığında bunu Kamuoyuna ilk bizim açıklayacağımızdan hiç kimsenin kuşku ve tereddüdü olmasın. Biz tüm mücadelemizi bugüne kadar hukuk kuralları içerisinde verdik bundan sonra da öyle olacağız. Trabzon Halkı ve Trabzonspor Sevdalıları hainlik noktasına varan içi kin dolu bu iftiracıları tespit edip değerlendirecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haberin Devamı
YORUM YAZ