MENÜ

Beşiktaş'ta hedef çifte liderlik

Süper Lig'in zirvesinde yer alan Beşiktaş, Rusya'ya 'ikinci liderlik' motivasyonuyla gitti. Avrupa Ligi'nde Lokomotiv'e konuk olacak olan Kartal'da yöneticilerle sohbet eden futbolcular çifte liderlik sözü verdi.

Beşiktaş'ta hedef çifte liderlik

Beşiktaş, Avrupa Ligi H Grubu’nda bugün Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile son derece kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Siyah-Beyazlılar, bu maçtan 3 puan çıkardığı takdirde 7 puana yükselerek 6 puanlı Lokomotiv’i arkasına alacak. Bu sonuç, Kartal’ı 3’üncü maçlar sonucunda grupta liderliğe taşıyacak. Spor Toto Süper Lig’de de zirvenin sahibi olan Beşiktaş, böylece şu anda mücadele ettiği her iki kulvarda da ilk sırada yer almanın keyfini ve onurunu yaşayacak. Maç için dün Rusya’ya hareket eden Kartal’ın gündemindeki konu da buydu.

“Bunu yapabilecek kalitedeyiz”
Beşiktaş kafilesini taşıyan uçaktaki oyuncuların, teknik heyetin ve onlara eşlik eden yöneticilerin aralarında yaptıkları konuşmalarda çifte liderlik üzerinde durdukları kaydedildi. Futbolcuların “Ligdeki performansımızı Avrupa arenasına da yansıtmalıyız. Gerek kadro olarak gerek deneyim olarak bunu yapabilecek kalitedeyiz. Hatasız bir maç çıkarıp Rusya’dan ayrılalım. İstanbul’a çifte liderlikle dönelim” dedikleri ve sohbet ettikleri yöneticilere galibiyet sözü verdikleri öğrenildi.

(Bugün)

Haberin Devamı
YORUM YAZ