MENÜ

Denizli: Kararımı Taffarel değiştirdi

Dursun Özbek ile Mustafa Denizli, Atletico Madrid maçı için İspanya'ya gitmeden önce havaalanında kısa bir açıklama yaptı. Özbek, iyi bir neticeyle geri döneceklerini söylerken, Denizli basın mensuplarının mikrofon uzatmasına "şaka gibi oluyor" yanıtını verdi. Denizli, İspanyaya gitmesinde Claudio Taffarel'in maç toplantısında söylediklerinin de etkili olduğunu belirtti.

Denizli: Kararımı Taffarel değiştirdi

Atletico Madrid maçı için İspanya'ya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yeni teknik direktörü Mustafa Denizli kısa bir açıklama yaptı.

Dursun Özbek, Atletico Madrid maçı öncesi umutlu konuşurken, "Hocamla beraber, yönetim kurulu üyelerimizle maçı izlemeye gidiyoruz. En iyi neticeyle döneceğiz" dedi.

Mustafa Denizli'nin İspanya'ya gidiş kararını da değerlendiren Özbek, "Hocamızla beraber programımız vardı. Florya'da ve Arena'da incelemeler yaptı. Program çerçevesinde kendisi de vaktimiz olursa gideceğim değişti. Şimdi ayarlandı ve gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

'KARARIMI TAFFAREL DEĞİŞTİRDİ'

Uçağa binmeden önce mikrofonların uzatıldığı Mustafa Denizli şaka yollu yanıt verirken, "Şaka gibi oluyor" dedi. Denizli daha sonra, "Bugün de programlara devam edecektim. Dün akşam Taffarel hocamız maç toplantısında bana "hocam sen bu işleri yarın da halledersin, onların yanında ol" dedi. Yönetim kurulumuzda böyle bir hazırlık yapınca Arenada'ki incelemelerimizi kısa kestik. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şimdi gidip maçımızı izleyeceğim, takımın yanında olmadan tüm kalbimle onlarla olcağız. Takım yanına inemeyeceğim ama desteğimizi vereceğim" diye konuştu.

Kampa gidip gitmeyeceğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Denizli, "Bunu sonra değerlendireğim. Muhtemelen uğrayıp onların da vaktini çalmadan tanışıp ayrılırım" dedi.

STEFANO MARRONE'DEN OLUMLU YANIT

Yardımcısı olacak haberleri çıkan Stefano Marrone konusunda da olumlu yanıt aldığını söyleyen Mustafa Denizli, "Görüştüm. Kabul etti. Ama diğer konular benim konum değil. Ben sadece yönetime talep ederim, muhtemelen
olumlu bitecek" yorumunu yaptı.

"Takımın başında olabilirdi" yorumlarına da katılmayan Denizli, "Atletico Madrid maçında kulübede olamazdım. Pazartesi günü anlaşma olduktan sonra, hiçbir çalışma yapmadan bilgi sabimi olmadan takımın başına geçmek en azından benim kafamda çok ekstrem bir şey olurdu" diyerek sözlerini bitirdi. (Ntvspor)

Haberin Devamı
YORUM YAZ