MENÜ

Dikkat Skenderbeu!

Siyah-Beyazlı ekip Avrupa Ligi'nde yarın Skenderbeu'yla oynayacağı maç öncesinde bütün planlarını 3 puan üzerine yapıyor. Ancak H Grubu'ndaki son karşılaşmada Sporting'i 3-0 yenen, ligde ise Terbuni'yi 4-0'lık skorla geçen Arnavutluk ekibi de İstanbul'da Kartal'a sürpriz yapmayı planlıyor.

Dikkat Skenderbeu!

UEFA Avrupa Ligi’nde bütün planlarını 18 Mayıs’ta Basel’de oynanacak finalde yer almak üzerine yapan Beşiktaş, H Grubu’nda 5’inci hafta maçında yarın Arnavutluk ekibi Skenderbeu’yu konuk edecek.

5 maçın sonunda topladığı 6 puanla lider Lokomotiv Moskova’nın ardından ikinci sırada yer alan Kara Kartal, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda rakibini devirip ardından üst tur için yarıştığı Sporting’in puan kaybetmesini beklemeyi planlıyor. Ancak evinde oynayacağı maç öncesinde bütün planlarını galibiyet üzerine yapan Şenol Güneş’in öğrencilerini;yarın formda bir Skenderbeu bekliyor olacak...
H Grubu’nda son olarak karşı karşıya geldiği maçta Sporting Lizbon’u 3-0’lık skorla geçen Arnavutluk ekibi, geçen hafta kendi liginde Terbuni’yi de 4-0 yenerek çıkışta olduğunu gösterdi.

İkincilik hedefleri sürüyor

H Grubu’nda Beşiktaş’la oynadığı ilk maçta temsilcimize 1-0’lık skorla kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul’dan 3 puanla ayrılıp üst tur şansını son mücadeleye taşımanın hesaplarını yapıyor. Terburi karşılaşmasında 2 gol atan Afgan yıldız Gerhard Progni’nin formda olmasına güvenen Skenderbeu’nun hocası Mirel Josa, bu oyuncunun önderliğinde H Grubu’nda Sporting maçının ardından ikinci sürprizi yapmayı hedefliyor.

Ahmet Nur Çebi: Portekiz’e güzel bir seyahat olsun

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Skenderbeu’yla oynayacakları UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Olimpiyat Stadı’ndaki mücadeleden kayıpsız ayrılmayı hedeflediklerini söyleyen Çebi, “Kendi maçımızı 3 puanla geçip Lokomotiv Moskova ile Sporting Lizbon’un mücadelesinden gelecek sonucu bekleyeceğiz. Umarız bizi mutlu edecek bir sonuç çıkar. Biz Olimpiyat’ta kazanırken Sporting de Lokomotiv’e kaybederse üst turu garantiler ve son maçta Portekiz’e güzel bir seyahate gideriz” dedi.

Kaptan Tolga: Tek düşüncemiz zafer

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yarın karşılaşacakları Skenderbeu’yu devirecekleri konusunda inançlı olduklarını söyledi. Kaptan, “Kolay maç yok. Lizbon’un Skenderbeu’ya yenilmesi buna bir örnek. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Skenderbeu’yu kayıpsız geçip diğer rakiplerimizin maçından gelecek sonuca göre gruptaki son karşılaşma öncesinde ikinci turu garantilemek istiyoruz. Ancak bizim tek düşüncemiz zafer olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ