MENÜ

Fikret Orman'dan Güneş'e: Kazanırsak bu iş biter!

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, Şenol Güneş'e "Skenderbeu maçını kazanırsak bu işi bitiririz. Gruptan çıktıktan sonra yolumuz uzun" diyerek gözünü UEFA Kupası'na diktiğini gösterdi.

Fikret Orman'dan Güneş'e: Kazanırsak bu iş biter!

Kartal’da günler hem ‘Güneş’li, hem de keyifli... Süper Lig’in zirvesine adeta ambargo koyan ve ligin en iyi futbolunu sergileyen Siyah-Beyazlı ekipte, başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında dün bir görüşme gerçekleşti.

Buluşmada takımın gidişatından duyduğu memnuniyeti dile getiren Orman ilginç bir noktanın altını çizdi.

Son Sivasspor maçında takımın en önemli isimlerinden Gökhan Töre’nin forma giymediğini, buna karşın ortaya konulan futbolda bir değişim olmadığını ifade eden başkan Fikret Orman, “Gökhan oynamıyor, takım eksikliğini hissettirmiyor. Aynı şekilde Quaresma ya da bir başkası oynamadığında da görevi üstlenen, arkadaşını aratmıyor. Tek tek oyunculardan bağımsız, tam bir takım haline geldik. Bu da sizin forma konusundaki adaletinizin eseri” ifadelerini kullandı.

Atiba'nın yanında oynamak da büyük şans!

‘HERKES SAYGI DUYAR’


Güneş’in de tebriklerden ötürü teşekkür ederek, “Bir takımda adaleti sağladıktan sonra gerisi gelir. Herkes birbirine saygı duyar. Ben de bunu sağlamaya çalışıyordum. Önce aile ortamı oluşturmamız lazımdı. Bu anlamda çok önemli mesafe kat edildi” dediği öğrenildi.

Başkan Orman’ın, ligde gösterilen başarının Avrupa’ya da yansıyacağı konusunda takıma olan güvenini de belirterek, “Skenderbeu maçını kazanırsak bu işi bitirebiliriz. Gruptan çıktıktan sonra yolumuzun daha uzun olacağına inancımız tam” şeklinde konuştuğu belirtildi.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ