MENÜ

Galatasaray'dan André Carrillo'ya yıllık 4 milyon euro

Mustafa Denizli'yle yeni bir ufka yelken açan ve mâli açıdan zor günler geçiren Galatasaray için Portekiz'den ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'dan André Carrillo'ya yıllık 4 milyon euro




Bu akşam Atletico Madrid karşısında Şampiyonlar Ligi için kader maçına çıkacak olan Galatasaray'da yeni teknik adam Mustafa Denizli de bu maçı yöneticilerle birlikte Vicente Calderon'da takip edecek.

Denizli'nin transfer istediği biliniyor

Tecrübeli teknik adamın mâliyeti fazla olmayan ancak takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek bir forvet bir de ön libero istediği biliniyor. Ancak Portekiz basınından ortaya atılan iddia Galatasaray'ın bu politikanın sınırlarının zorlayacağı yönünde...


Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Şifresiz mi?
Yıllık 4 milyon euro...

A Bola'da yer alan habere göre; Sporting Lizbon'un Perulu oyuncusu André Carrillo'ya Galatasaray, yıllık 4 milyon euroluk teklif yaptı. Inter, Sevilla ve Valencia gibi kulüplerin de istediği 24 yaşındaki oyuncu için bu üç takımın yıllık en fazla 2.5 milyon euro verebileceği belirtildi.

Ya bonservis?

Perulu yıldızın sözleşmesi önümüzdeki Haziran ayında sona eriyor. Yani Cim Bom, Ocak ayı transfer döneminde Carillo'yla sözleşme imzalayabilir ve oyuncuyu Haziran ayında bonservis ödemeden kadrosuna katabilir.

Ancak Sarı Kırmızılılar hem sağ açık hem de santrfor pozisyonunda oynayabilen oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katmak isterse Sporting'e mutlaka bonservis ödemek zorunda kalacak. Bu da mâliyeti yükseltecek.

Cim Bom'un Carrillo'ya 5 yıllık da mukavele önerdiği iddia edildi.

André Carrillo bu sezon Jorge Jesus yönetimindeki Sporting'le çıktığı 7 maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ