MENÜ

Şenol Güneş: Büyük takımsanız büyük işler yapacaksınız

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Büyük takımsanız büyük işler yapacaksınız

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında Skenderbeu'yu yarın sahasında konuk edecek olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu.

Futbolculardan Rhodolfo'yla düzenlenen basın toplantısında önce Brezilyalı futbolcu konuştu. Ardından konuşma sırası kendisine gelen Güneş, esprili bir şekilde "Rhodolfo yarınki maçla ilgili her şeyi söyledi, bana bir şey bırakmadı. İsterseniz toplantıyı bitirelim." dedi.

"Her takımın çıkma şansı var"


Skenderbeu'yu "Rakibimiz ilginç bir takım. Belki bu platformda ilk seneleri olduğu için eksikleri vardır." sözleriyle değerlendirerek konuşmasına başlayan Güneş, "Aritmetik olarak gruptaki takımların hepsinin çıkma şansı var. Kaybettiğimiz avantajı burada kazanarak yeniden elde ederiz." sözlerini sarf etti.

"Ligin en iyi takımlarından biriyiz"


Yoğun maç trafiği ve futbolcuların oynama şansları hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam "Ligin iyi takımlarından bir tanesiyiz. Bir maç kaybedip kazanmayla birlikte yer değiştiriyorsunuz. Savunmada fazla değişiklik yapmadım. Savunmanın oturması gerekiyordu. Bazı oyuncularımızın değişmeye ve dinlenmeye ihtiyacı var. Herkesin oynama şansı olacak. İdeal 11'imiz yok. Başta ideal 11 vardı ama bu oyuncuların performansı ile bu değişti." ifadelerini kullandı.

Veli Kavlak açıklaması


Geçtiğimiz sezon omuzundan geçirdiği sakatlık sonrası uzun bir süre takımdan ayrı kalan, durumumun iyi olması sonucu yavaş yavaş antrenmanlara çıkmaya başlayan Veli Kavlak'ın Skenderbeu maçında oynayıp oynamayacağı hakkında konuşan Şenol Güneş, "Veli'yi geçen hafta Ümraniye maçında düşündüm ama iyi değildi. Hiçbir oyuncuyu riskliyse sahaya sürmem. Ben hazır olmayan oyuncuyu oynatmam. Özveriyle sahaya çıkan oyuncuda mutlaka bir eksilik vardır." dedi.

"Hiçbir mazeret..."


Şenol Güneş basın toplantısındaki sözlerini "Hiçbir mazeret bizim kötü oyunumuza sebep gösterilemez. Büyük takımsanız büyük oyuncuysanız büyük işler yapacaksınız." diyerek tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ