MENÜ

Volkan Demirel'e küfreden taraftarlara ceza

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçını kale arkası tribününden izleyen ve kaleci Volkan Demirel'e küfür ettiği tespit edilen 3 taraftara 1 yıl spor müsabakalarından men cezası verildi.

Volkan Demirel'e küfreden taraftarlara ceza

Alınan bilgiye göre, Mersin İdmanyurdu’nun kale arkası tribününden Volkan Demirel’e küfür ettiği belirlenen ve maçın ardından Demirel’in de tepki gösterdiği 3 kişinin kimlikleri, Mersin Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edildi.

Daha sonra haklarında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında işlem başlatılan Yaşar Ü. (34), Ahmet G. (36) ve Ahmet Utku O’ya (18) savcılık tarafından spor müsabakalarından 1 yıl men cezası verildi.

Öte yandan aynı karşılaşmada sahaya atlayan 1 kişi ve başkalarının passolig kartını kullanan 2 kişiye de aynı cezanın uygulandığı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçın bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile kendisine küfür ettiği iddia edilen kale arkası tribünündeki Mersin İdmanyurdu taraftarı arasında tartışma yaşanmıştı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Volkan Demirel’in şikayetçi olmadığını ancak kimlik tespitinin ardından taraftar hakkında sporda şiddetin önlenmesiyle ilgili kanun çerçevesinde işlem yapılacağını bildirmişti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ