MENÜ

İSYAN! 'Podolski de giderse...'

Alman golcünün, Çin'e transfer döneminin patladığı dönemde Çince mesaj paylaşması, taraftarların, “Poldi de giderse bu sezonu unutalım. Takımda yıldız kalmayacak” diye isyan etmesine yol açtı.

İSYAN! 'Podolski de giderse...'

Sarı-Kırmızılı camiayı bu kez de Podolski korkusu saldı... Çin’e transfer furyasının patladığı dönemde instagram hesabından Çince mesaj paylaşan Alman futbolcunun bu hareketi, “Acaba Çin’e mi transfer oluyor” sorularının ayyuka çıkmasına yol açtı.

Galatasaray taraftarı için iki gündür gündem Poldi’nin de gidip gitmeyeceği konusu. Sosyal medyada görüşlerini dile getiren Sarı-Kırmızılılar, “Poldi de giderse bu sezonu unutalım. Takımda yıldız kalmayacak” diye isyan ediyor. Podolski’nin yanı sıra sezon sonunda Sneijder’in Avrupa’ya dönme ihtimali, Muslera’ya gelen teklifler de, Galatasaray taraftarının kafasını karıştırmış durumda.

Hesabına mesaj yağmuru

Taraftarlar bu gelişmelerin ardından Podolski’nin instagram hesabını mesaj yağmuruna tutarak, “Sen de gitme. Sana en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz” gibi sözler yazıyor. Lukas Podolski bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 25 maçta 10 gol atıp 4 de asist yaparak skora önemli katkıda bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ