MENÜ

Patron daha çok gol istiyor!

Şenol hoca, Gaziantep filelerini 4 kez sarsan oyuncularını final vuruşlarında daha etkili olmaları konusunda uyardı. Güneş, “Yakaladığımız pozisyonlara göre attığımız gol sayısı oldukça az. Bu handikapı ortadan kaldırmamız gerekiyor” diye konuştu.

Patron daha çok gol istiyor!

Yeni sezonda Beşiktaş’ın başına gelmesinin ardından Siyah-Beyazlılar’ı daha golcü bir takım haline getiren teknik direktör Şenol Güneş, önceki akşam 4-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından oyuncularına uyarılarda bulundu.

Kara Kartal’ın Başakşehir Stadı’ndan ezici galibiyete rağmen futbolcuların maç içerisinde yakaladığı birçok pozisyonu cömertçe harcayıp farkı artıramamasının kendisini mutlu etmediğini söyleyen Güneş’in, karşılaşmanın ardından soyunma odasında yaptığı toplantıda, “Öncelikte hepinizi tebrik ediyorum. Gecikmeli başladığımız ikinci yarıya 3 puanla başladık. Ama bu yakaladığımız pozisyonlara göre attığımız gol sayısı oldukça az. Böyle bir takım olduğunu sanmıyorum. Final vuruşlarında istediğim durumda değiliz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

‘Öyle anlar gelir ki...’


Sezonun ilk yarısında da benzer sorunlar yaşadıklarını ve bu durumun kendilerine puan kaybı olarak geri döndüğünü hatırlatan Şenol hocanın, “Öyle anlar gelir ki, bir ya da 2 pozisyon bulursun... Atamazsan hayal kırıklığı yaşarsın. Bu handikapı ortadan kaldırmamız gerekiyor. Yoksa şampiyonluk yarışının kızışacağı son haftalarda zorluk yaşayabiliriz” diyerek takımının daha golcü olması gerektiğine vurgu yaptığı bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ