MENÜ

'Sivas'ı kurtaracağız'

Okan Buruk'un yerine Sivasspor'un başına geçen Mesut Bakkal, FANATİK'e konuştu: İşimiz zor ama imkansız değil. İçerideki tüm maçlarımızı kazanacağız. Takımla konuştuk. Bundan sonra herkes iki kişilik oynayacak ve başaracağız.

'Sivas'ı kurtaracağız'

Sivasspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mesut Bakkal, 14 puanla zor günler geçiren Sivas’ı ayağa kaldırmak için kolları sıvadı. Yiğidolar’ın başında iki idmana çıkan tecrübeli hoca hedeflerini ve takımdaki atmosferi FANATİK’e anlattı.

“Görevimizin çok zor olduğunu biliyoruz” diyerek sözlerine başlayan Bakkal, “Sivasspor benim eski takımım. Ben bu takımın yönetimindeki insanları çok seviyorum, Sivasspor’u da kendi takımım gibi biliyorum. Bu yüzden teklif geldiğinde aklımda en ufak bir soru işareti olmadan, tereddütsüz bir şekilde görevi kabul ettim” ifadelerini kullandı. Bakkal şöyle devam etti:

‘Gelir gelmez toplantı yaptık’

“İşimizi gerçekten zor. Ancak biz kendi çabamızla ligde kalmalıyız. Kimseye bakmayacağız. İçerideki maçlarımızı kazanırsak sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Gelir gelmez toplantı yaptım. Futbolcularla konuştuk. Kenetlendik. Bu işin altından kalkacağız. Hiç merak etmeyin. Taraftarımızın sabırlı olmasını istiyorum. Daha önümüzde çok maç var. Sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Herkesin görevi belli. Bundan sonra sahada 11 kişi olacağız ama herkes iki kişilik top oynayacak.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ