MENÜ

Mehmet Batdal'ı bırak, Gomez'e bak!

Beşiktaşlı futbolcular, yarınki maça 1,96'lık boyuyla Necip ve Alexis karşısında hava hakimiyetinde üstün olarak başlayacak olan Mehmet Batdal'dan çekinmiyor... Siyah-Beyazlılar, “Onlarda Mehmet Batdal varsa bizde de Süper Lig'in gol kralı Mario Gomez var. Çıkar, oynarız ve kazanırız” görüşünde!

Mehmet Batdal'ı bırak, Gomez'e bak!

Ara transfer döneminde Ersan’ı 7 milyon Euro’ya China Fortune’a gönderen, Milosevic’i Hannover’e, Franco’yu da San Lorenzo’ya kiralayan Siyah-Beyazlılar’da, takıma yeni katılan Marcelo’nun Konya maçında kırmızı kart görmesi sonrasında stoper krizi yaşanmıştı.

Süper Lig’de yarın oynanacak Başakşehir karşılaşmasında 1,85’lik Alexis Delgado’yla birlikte stoper hattında 1,80’lik Necip Uysal’ın görev yapacak olması nedeniyle, bu ikilinin hava toplarında Turuncu-Lacivertliler’in 1,96’lık golcüsü Mehmet Batdal’ı nasıl durduracağı merak konusu olmuştu. Bu konunun özellikle medya ile Twitter üzerinde tartışılmasına Beşiktaşlı futbolculardan cevap geldi.

Güneş de destekledi

Kara Kartal’ın yıldızlarının Başakşehir maçı öncesinde bu konuda aralarında yaptıkları sohbetlerde, “Şimdi de stoperlerimizin boyu gündem oldu... Onlarda 1,96’lık Mehmet Batdal varsa bizde de Mario Gomez gibi bir dünya starı var. Bu konuda kimseden çekincemiz yok. Rakibimiz gol bulsa da hafta sonundaki mücadeleden 3 puanla ayrılacak yeterli güce sahibiz” ifadelerini kullandıkları öğrenildi. Futbolcuların bu özgüven dolu düşüncelerini teknik direktör Şenol Güneş’le de paylaştığı ve bu konuda başarılı hocadan destek aldıkları bildirildi.

Şenol Güneş: Kayıp yok!

Kartal'ın panzeri zirvede

Siyah-Beyazlı formayla bu sezon Süper Lig’de çıktığı 19 karşılaşmada rakip fileleri tam 15 kez havalandıran Mario Gomez, bu alanda ligin en golcü ismi konumunda bulunuyor. Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o’nun 1 sayı önünde krallık koltuğunda oturan Alman futbolcu, gollerine Başakşehir karşısında da devam etmeyi planlıyor. Sezon sonunda Almanya Milli Takımı’yla Euro 2016’ya gitmeyi hedefleyen başarılı futbolcu, atacağı gollerle hem Kartal’a 3 puanı getirmenin hem de kendisini bir kez daha ispat etmenin hesaplarını yapıyor.

Başakşehir'den 6 gol

Fatih Terim Stadı’nda yarın oynanacak mücadele öncesinde uzun boyu sebebiyle Beşiktaşlı savunmacılar önünde özellikle hava toplarında avantajlı olacak Mehmet Batdal, bu sezon Başakşehir formasıyla 18 lig maçına çıktı. 29 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Batdal’ın tek kupası var

Başakşehir’den önce Bucaspor, Galatasaray, Konyaspor ve Karabükspor’da oynayan Mehmet Batdal, kariyerindeki tek kupasını Sarı-Kırmızılılar’la 2011-12 yılında Süper Lig şampiyonu olarak elde etmişti.

Şampiyonlar şampiyonu Gomez!

Kariyerinde daha önce Stuttgart, Bayern Münih ve Fiorentina formaları giyen Mario Gomez; bir Şampiyonlar Ligi, 3 Almanya Bundesliga ve 2 de Almanya Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ