MENÜ

'Top sende Wes'

Burak'ın Çin'e transferi, Sinan Gümüş'ün sakatlığı, Poldi'nin hazır olmaması ve Umut'un formsuzluğu, Mersin deplasmanı öncesi Aslan'da gözleri Sneijder'e çevirdi. Hollandalı futbolcuyla özel görüşme yapan Denizli, “Skor yükü sende olacak. Rakip kaleye yakın oynamanı istiyorum” dedi.

'Top sende Wes'

Süper Lig’deki kötü gidişata bugünkü Mersin İdman Yurdu deplasmanında dur demek isteyen Galatasaray’da, teknik patron Mustafa Denizli, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’e sarıldı.

Burak Yılmaz’ın Çin’e transferi, Sinan Gümüş’ün sakatlığı, Podolski’nin sakatlıktan yeni çıkması ve tam anlamıyla hazır olmaması, üstüne üstlük Umut Bulut’un bir türlü bitmeyen formsuzluğu, gözlerin Sneijder’e çevrilmesine neden oldu. Mustafa hoca, öğrencisiyle bir görüşme yaparak, “Bu maçta skor yükü senin omuzlarında olacak. Rakip kaleye daha yakın oynamanı istiyorum. Umut ve Podolski’yle birlikte sürekli ceza sahasına gireceksin. Top istemeye geri gelme, bırak topu sana getirsinler” dedi.

18 maçta 5 gol, 6 asist

Sneijder bu sezon Süper Lig’de 18 maçta 1555 dakika sahne alırken, rakip fileleri 5 kez havalandırdı, 6 da gol pası verdi. Deneyimli oyuncu bugün hücum hattında Umut Bulut’a ve sol kanattaki Podolski’ye daha yakın oynayacak. “Kaleyi gördüğün anda vur” talimatını da alan Sneijder’in, Mersin kalesini sık sık yoklaması bekleniyor. Hollandalı yıldızın, hafta içinde yapılan basına kapalı idmanlarda da, takımın en hırslı ve istekli ismi olarak dikkat çektiği belirtiliyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ