MENÜ

Jan Riekerink: Oyundan gurur duydum

Galatasaray teknik direktörü Jan Riekerink, golsüz sonuçlanan Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Hollandalı teknik adam oyundan memnun olduğunu belirtti, Nani'nin ortada başlamasının ise kendilerini şaşırttığını söyledi.

Jan Riekerink: Oyundan gurur duydum

Fenerbahçe'yle golsüz berabere kalan Galatasaray'da Jan Riekerink, karşılaşmayı değerlendirdi. Takım olmaları açısından gurur verici bir maç oynadıklarını belirten Hollandalı teknik adam şöyle konuştu:

"Taraftar bize ayrdım etti"

Öncelikle taraftarlarımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Muhteşemdiler. Bu destek de bize çok yardımcı oldu. Tabii ki birçok oyuncumuz sakatlıktan yeni dönmüştü. Eskişehirspor ve Rize maçlarından sonra da söylemiştim, takım içi dengeyi bulmamız lazım.

"Gurur duydum"

Yine de takımın sahada gösterdiği performanstan gurur duydum. Rize maçında da iyi oynamıştık, bu maçta daha iyi oynadık.Wesley, maçın sonunda biraz düştü, çünkü sakatlıktan dönmüştü. Semih, Selçuk ve Hakan için de aynısı geçerli...

"Podolski pozisyonu üzdü, Nani şaşırttı"

Eğer bir yerden başlamamız gerekiyorsa bugün aldığımız en iyi sonuç takım olmamaızdı. Nani'nin ortada oynaması bizi tabii ki çok şaşırttı. Podolski'nin pozisyonu da goldü, ofsayt değildi, bu da bizim için üzücü oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ